Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

Azrail 

všechny recenze uživatele

Seriál má sice pomalejší rozjezd a nestrhne člověka hned, ale pokud přežijete několik prvních epizod, seriál vás poté vtáhne do děje a spolu se stoupající kvalitou každého dílu už vás od obrazovky nepustí. Líbí se mi výběr herců v čele se sympaťákem McDormanem v hlavní roli. Celkově seriál velmi příjemně rozšiřuje příběh načrtnutý ve filmu a velmi mě mrzí, že pokračování nakonec nedopadlo. ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

Podobné seriálu Sherlock (i toto je seriál o extrémně chytrém..nebo spíše geniálním detektivovi ..v podstatě), akorát podle mě mnohem vtipnější a zábavnější. Fakt škoda, že nebyla alespoň ještě druhá série. No a samozřejmě, komu se líbila Debra z Dextera, pro toho je tento seriál, vzhledem k tomu, že zde má jednu z hlavních rolí, povinnost :-) 76% ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Takhle má vypadat pořádná pilotní epizoda. O to lepší je fakt, že se CBS podařilo nezmrvit filmovou předlohu, definovat vlastní svět, půjčit si samotného Bradleyho Coopera do vedlejší role a zachovat přitom režijně vše tak, jak mě to bavilo ve filmu z roku 2011. Tleskám a jsem zvědavý, jak se to bude dál vyvíjet. Snad jedinou starost mi totiž dělá pouze ta načtrtnutá procedurální tečka na konci. Zatím 80% ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Miliónpiata verzia na Housea či Mentalistu s úžasným a charizmatickým hlavným hrdinom, čo všetko videl a všetko vie. Smola, že zápletky sú doslova hlúpe a pritiahnuté za vlasy. Podľa mňa osobne škoda, že z tak dobrého námetu spravili len ďalší detektívny seriál. McDorman je však sympaťák. Kto vie, čo z neho bude. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Z hľadiska deja je síce Limitless zaujímavý, ale nijak zvlášť prelomový. Hlavné postavy sú sympatické a uveriteľné, prípady sú zaujímavé, aj dlhodobá línia naväzujúca na film Limitless stojí za pozeranie. Čo zo seriálu robí niečo úžasne originálne a inovatívne sú použité naratívne postupy - multiple perspectives, animácia, strih,... Som zvedavá, či im to vydrží. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • V 15. minutě ukáže agent Boyle (Hill Harper) ostatním zabavené „pevné disky“. Ve skutečnosti však v ruce drží pouze počítačový zdroj, který nemůže nést žádné užitečné informace. (kkomtu)
  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)

Reklama

Reklama