Reklama

Reklama

VOD (1)

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

D.awi.d odpad!

všechny recenze uživatele

Co se k tomuhle dá napsat ?? Nic,je mi líto,ale prostě se tam nic nedělo... vážně, vůbec nic... k tomu nic napsat nelze.Kde nic není,ani smrt nebere.Naivní film s tancováním, stejně jako You got served.Ale You got served má lepší tancovací scény.Ano, je to tak... tohle je horší film, než You got served.... ()

missteeque 

všechny recenze uživatele

Za hlášku Missy E. v závěru jedna hvězda, za konečné taneční vystoupení druhá hvězda. Tenhle film tak maximálně uspokojí teenagery od 13-17 let, co mají rádi černou hudbu. Jinak je to nezajímavé a chvílemi i dost trapné, Alba jako naivní Matka Tereza pro malé chudé černoušky, co ke štěstí, lásce a prachům přišla jako slepá k houslím je k politování. Avšak v tom špatném slova smyslu! ()

Reklama

charmin 

všechny recenze uživatele

Jeden z tych lepsich tanecnych fimov - jednoznacne lepsi ako Step up alebo You got served. Aj ked pribeh a namet otrepany az to boli, je na koho sa pozerat a aj ked hip hop a pod. hudobne styly nemusim, hudba a najma TANEC, co bol vlastne jediny objekt zaujmu v tomto filme, boli skutocne dobre na takyto film. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Film, kterej je stejnej jako desítky jiných. Mladá holka bez možností má nějaký talent a shodou okolností si jí někdo z branže všimne. A šup, sen je splněnej! Bohužel k tomu musim ještě dodat, že tenhle byl jeden z těch horších. Každých pět minut jsem se koukala na hodinky, hudba mě nijak nenadchla...Ale nevylučuju, že si v tomhle filmu někdo najde zalíbení. Já to ale nejsem. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Pribeh o divce, ktera neco umi a chce si splnit sve sny a ale predtim musi projit prekazkama a intrikama, ktere ji zpusobuje jeji okoli. Presto ona to zvladne, ziska si uctu vsech a proste je nejlepsi. Tenhle velice originalni pribeh, ktery nikdo nikdy jeste nanatocil je proste nejlepsi :))) No, popravde, tyhle "motivacni" filmy moc nemusim, pro mlade holky co poslouchaji Rihannu a dalsi pricmoudly hvezdy co zpivaji hip hop, r'n'b to je sice bomba, ale pro mne no way 3/10 ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Lil Romeo (Benny) během natáčení povyrostl o 5 cm, proto v některých scénách musel stát s rozkročenýma nohama, aby vypadal nižší. (Bauer)
  • Jessica Alba cvičila denně pět hodin, aby dobře vypadala v tomto filmu. (ČSFD)
  • Psa hlavní hrdinky hrál pes Jessicy Alby, Sid. (Bauer)

Reklama

Reklama