Reklama

Reklama

VOD (1)

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Honey - film, o kterém jsem se dozvěděla náhodou a který jsem také náhodou viděla. Jessica Alba a jí podobné rozhodně nepatří mezi mé herecké favority, ale je hezká a tancovat taky umí, takže do tohoto filmu bezvadně zapadla. Taneční čísla, choreografie, to vše bylo fajn. Trochu jsem postrádala nějaký titulní hit, ale písnička ze závěrečné scény kapku vylepšila reputaci. Hip hop sice nepatří mezi mé úplné favority, ale jelikož to pořád slyším doma dokola a dokola, už jsem k tomu taky trochu přičichla. Film se hodně inspiroval podobnými hity z let minulých, jen ho převedli do modernějšího kabátku, ale titulní hrdinka, tak trochu looser, který se vypracuje výš, příběh jako z pohádky o Popelce, to zůstalo. A aby to bylo správně hollywoodské, nesmí chybět srdceryvná scéna na konec, láska, problémy mladíků... No trochu mě to štvalo, hezké, ale téma dost provařené. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Víte jak to chodí - niggaz, hip hop, r'n'b, jejich podělaný pohyby, gesta a mluva. Jestli tohle nemusíte, ruce pryč. Jediný, co tam stojí za to, je Jessica Alba. Ale vůbec se mi nelíbí, co tam dělá. Negerský tancování - that sucks. A furt nechápu, proč se před sebou tak navzájem předvádijou. To mi psychika nebere. A ten stupidní příběh... Sympaticky tam ještě působí Mekhi Phifer. ()

Reklama

Rattlanake 

všechny recenze uživatele

Taková normální pohádka pro dospělé o hudební popelce, která ke štěstí a penězům přišla. Jessica Alba v tomto filmu hraje nevinou, slušnou, těžce pracující dívenku, bohužel ve skutečném životě je tomu naopak. Ovšem musím dodat, že hudba je tu brilantní a taneční výkony jsou dobré, na let´s dance to rozhodně nemá, ale na pohodové odpoledne je tento film ideální. ()

Zapinka 

všechny recenze uživatele

Další film, kde hlavní hrdinka má velký sen, vznikne zápletka, aby se k němu nedostala nijak lehce a zapůsobilo to dojemně na diváky, pomůže pár lidem, zamiluje se a nakonec toho snu dosáhne, má skvělýho chlapa a budu šťastně žít až do smrti. Nebýt tance dám míň hvězdiček. Je to jen další tuctový film! ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Pribeh o divce, ktera neco umi a chce si splnit sve sny a ale predtim musi projit prekazkama a intrikama, ktere ji zpusobuje jeji okoli. Presto ona to zvladne, ziska si uctu vsech a proste je nejlepsi. Tenhle velice originalni pribeh, ktery nikdo nikdy jeste nanatocil je proste nejlepsi :))) No, popravde, tyhle "motivacni" filmy moc nemusim, pro mlade holky co poslouchaji Rihannu a dalsi pricmoudly hvezdy co zpivaji hip hop, r'n'b to je sice bomba, ale pro mne no way 3/10 ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme si zahral skutočný pes predstaviteľky Honey (Jessica Alba), vlastným menom Sid. (Paldiny)
  • Do role Honey byla původně vybraná Aaliyah, ale ta bohužel v roce 2001 zahynula při leteckém neštěstí. (Bauer)
  • Jessica Alba sa priznala, že pred účinkovaním v tomto filme nevedela tancovať. Jej príprava sa upriamila na balet, jazz, hip-hop a trvala viac než 3 mesiace. (MarsyMK)

Reklama

Reklama