Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

Hrobař 

všechny recenze uživatele

Strašná prdel, kombinace zkouřenecký komedie, hororový komedie a teenage komedie dává nejlepší smix co člověk může hledat. Výborný nápady jak huličský (astmatickej inhalátor, zkouřený mrtvoly, závěrečnej motor-bong), hororový (useklá hlava, odstraňování ruky a další) a pak něco z teenagerskejch kde ční Jassica Alba páč to je fakt kus. Výborná zábava, těším se na další projekci tentokrát tak nějak rudýma očima. Subjektivních 5 ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrá práca s vlastnou prostoduchosťou. Tvorcovia skvelo používajú humor, nechutnosti i nahotu. Samozrejme nie je to nič zázračné, ale ako film pre uctievačov žánru, je to skvelá vec. Devon Sawa bol neskôr lepší v NEZVRATNOM OSUDE. Najviac ma prekvapila prirodzenosť Jessicy Alby. Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, niektoré scény sú bravúrne zrežírované... ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Perfektní, mimořádně zábavná teenage černá komedie/parodie/slasher o zlu, které se přesouvá z ruky do ruky u mimořádně líných jedinců. A funguje to naprosto skvěle, trojice Sawa, Green (ten s flaškou zabodlou v hlavě především) a Henson si film užívají každou vteřinou, co jsou na scéně, a jelikož tam jsou prakticky pořád, je to znát. A k tomu hláškují jako o život. Mrtvej Mick k mrtvýmu Pnubovi, co se líbá s holkou: "Co to děláš, ty vole? Je to nechutný, jseš přece mrtvej! To je trestný!" K tomu spousta skvělých odkazů (jak jinak parodovat Vetřelce v takovéhle šílenosti, než že se useklá ruka proklube ven skrz poklopec?!), brutálních vraždiček, skalpování The Offspring, pár úchyláren a brilantních dialogů - a samozřejmě, rozhodně v neposlední řadě, nádherná osmnáctiletá Jessica... ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Tohle je ta největší kravina kterou jsem za poslední dobu viděl, k datu 9.12.2012. Nevím jak se ten kluk jmenoval, protože mi přišly jen vtipné ty scény když neovládal ruku, ale skoro jsem se pochcal smíchy. Já jako věčný puberťák se u takových kravin a různých parodií vždycky nasměju víc než dost. Určitě doporučuju člověku co se rád zasměje všemu. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo jako se zhulit a koukat na pulku Evil Dead 2 a Vřískotu. Chvílema parodie , chvílema horor se vším všudy. Nádherná mladounká Jessica Alba (takovýho andílka bych rád *kal taky :-D ). Dvojice zombies kamarádu obstarávají nejvíce zábavy (dvojice zombies kouká na zombies filmy). Celý je to tak ujetý viz. jeptiška hrající vymítače dábla , která si po skončení rituali vyžádá sex. Mimochodem smrt fanousku KISS i s makeupem me pobavila (tricko co mel v kuzelkarne bylo zas MEGADETH ). Na plesu hraje Offspring cover od Ramones "I wanna be sedated" a na konci ztomu Dexteru Hollandovi doslova jde hlava kolem. Snad jen smrt rozkošné kočičky v cerveném je škoda , ale zato byla luxusní. Všech pět by to dostalo , kdyby se tam ukazal Bruce Campbell :-D . "Nekde tady radi vrazedny maniak. Urizl jsem si kuli tomu ruku a ta vás chce zabít. " ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Anton, Mick a Pnub objeví v autě mrtvá těla Tiffany a Curtisa, Anton poté odchází, přitom se ale dotkne Mickova ramena nejprve pravou rukou a poté i levou. Pravou ruku si ale přitom Anton již dávno usekl a zde má opět obě v pořádku (Stocki)
  • V okamžiku, když Anton plete, v televizi zrovna běží písnička „Dragula“ od Roba Zombie. (ČSFD)

Reklama

Reklama