Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Komedie s prvky z Evil Dead a hlavně s perfektními humorem. Černá komedie s nevšedním humorem, která baví jen určitou skupinu filmových diváků. Nedivím se lidem, kteří se nebavili, já jsem naštěstí opak. Pokud někoho bavil Evil Dead, nemůže být zklamán a své si u tohoto snímku určitě najde. Za mě každopádně doporučuji... 8/10 = 80% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Posedlá ruka je opravdu zábavná a tentokrát mi vůbec nevadilo, že odkazů na jiné filmy bylo přehršel. Uříznutá ruka, mrtví kámoši, co jsou chytřejší než rádio, a ručička z Addamsovy rodiny... Krev spíše jen stříká, ale místy vydatně (jo, větrák umí nadělat svinčík). Vtipné jsou i scény se psem (hlavně když se bojí) či létající kočkou. Jen mi nějak uniklo, že by Molly byla punkerka... A tím se dostávám ke skvělé hudbě - Rancid, Sublime, Mötley Crüe, Two, Rob Zombie, Static-X....a skladba od Ramones! Jenže ji odzpívali Offspring...takže je vcelku jasné, proč přišel Dexter o kus hlavy...to má za to! ()

Reklama

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

To se takhle vypilo pár skleniček,vykouřilo pár cigaret,snědlo pár pytlů brambůrek..zkrátka ta pravá nálada na "nějakej biják".A přestože se o mně ví,že horory ráda nemám (i když by o mně většina lidí řekla na první pohled opak:D)tak jsme s kamarádkou pustily Ruku zabiják abychom to po půl hodině zase vypnuly.Opravdu šílená kravina.Už o tom v životě nechci ani slyšet.Když si vezmu,kolik dobrých filmů má tady míň procent,tak je mi ze všech tady vážně zle.Sorry,ale takhle blbý humor vážně nevedu... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vážne zábavná vecička, parodujúca hocičo i hocikoho. Toľko odkazov na známe horory sa nevidí až tak často a nerobil to vobec lacno ani trápne i keď ani toho sa trocha nevyhol. Ale ked sa jedna o takýto námet, myslím si, že to sa bez toho spraviť nedá. Vraždiaca ruka sa s tým naozaj nesrala a tak bodycount bol dosť vysoký. Je to vtipné, miestami i nápadité a sem tam i krvavé a ja som sa rozhodne bavil. Tak 4* v pohode môžem dať. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Terri Hughes, Ron Milbauer .. Byl jsem včera tákk zhulenej já, nebo strůjci téhle příšernosti? Námět je sice typicky černě hororový, slušný rozjezd se ještě dal přežít bez úhony a první vyvražďovačka není tak špatná, ale jak se ty mrtvoly probudily, přestal jsem chápat, natož se bavit .. scény se začaly nudou protahovat, jejich náplň byla doost scestná neřku-li úchylná a trapná. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (20)

  • Anton, Mick a Pnub objeví v autě mrtvá těla Tiffany a Curtisa, Anton poté odchází, přitom se ale dotkne Mickova ramena nejprve pravou rukou a poté i levou. Pravou ruku si ale přitom Anton již dávno usekl a zde má opět obě v pořádku (Stocki)
  • Poté co Anton porazí autem Debi, již má pravou ruku useknutou. Když ale odjíždí pryč, můžeme si všimnout, že Anton používá k otáčení volantu obě ruce a pravá je v pořádku (Stocki)

Reklama

Reklama