Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vážne zábavná vecička, parodujúca hocičo i hocikoho. Toľko odkazov na známe horory sa nevidí až tak často a nerobil to vobec lacno ani trápne i keď ani toho sa trocha nevyhol. Ale ked sa jedna o takýto námet, myslím si, že to sa bez toho spraviť nedá. Vraždiaca ruka sa s tým naozaj nesrala a tak bodycount bol dosť vysoký. Je to vtipné, miestami i nápadité a sem tam i krvavé a ja som sa rozhodne bavil. Tak 4* v pohode môžem dať. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

"Sakra, přišli naši! Dokončíme to až příště, naše by trefil šlak, kdyby zjistili, že jejich dceru przní otrhanej, zakrvácenej kluk." Musím říct, že přesně na něco takovýho jsem měl náladu a dokonale to splnilo požadavky. Je to nenáročný, možná až stupidní, ale děsně zábavný a mohl jsem v klidu na hodinu a půl vypnout mozek. Furt se tu něco děje a je to správně ulítlý, krev tu teče proudem a fórky jsou výborný. Je tu asi osmnáctiletá Jessica Alba a vůbec není protivná, dokonce i Devon Sawa (kterej mi třeba v Nezvratnym osudu vadil) je tady perfektní. A zombie dvojice Green - Henson tu má taky cool hlášky. A navíc tu na maturáku hrajou Offspring! 4* jsou sice možná až moc, protože zombie komedií je spousta lepších, ale žádná se nehodí do režimu "vypnuto" jako takhle. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Krájení cibule, samohana, monitorovaný koncert Ortelu…jsou situace, kdy pravačka posedlá zlými silami může člověku zavařit.. Slapstick a gore se setkávají na poli, kde se Vříská a zkouření volové hledají auta a vy v tom černohumorném ďábelském kvapíku možná zapomenete, jaká je to vlastně blbost. A až naposledy zahraje kapela Offscalp, uvědomíte si, že: „As usual, marijuana saves an otherwise disastrous day..“ ()

H3LLraiser 

všechny recenze uživatele

Co dodat, přesně takovýhle ujeťárny jsou to, co na filmu miluju, člověk zkoukne dva blockbustery, nechá si skandinávsky zahrát na vážnou notu, a pak přijde tohle, film, který skutečně pobaví. A nejen že pobaví, dokonce královsky pobaví, hororové komedie jsou na tohle vždycky nejlepší, pokud jsou povedené, což ruka zabiják rozhodně je. A přesně k tomu jsou určené, nic víc, jen zábava. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Asi by nebyl od věci trochu rychlejší rozjezd, ale od prvního viděného mordu už nebylo co řešit. Solidní hodně ujetý černohumorný vtípky a to já rozhodně rád. Parádní postavy (nejvíce se mi líbil Seth Green s flaškou od piva v hlavě a ten metalista s velkou károu) a jako bonus natřásající se Jessica Alba, které to (a to byste určitě nečekali) velmi sluší :) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (20)

  • Hlas, který řekne “Murder in Bolan“ v televizních zprávách poté co Anton zapne televizi, patří samotnému režisérovi Rodmanu Flenderovi. (Stocki)
  • Když Mick krmí “hlavu“ Pnuba, počet sýrových křupek v křesle kolem jeho hlavy se mění a zároveň jsou jinak v křesle rozmístěny. (Stocki)

Reklama

Reklama