Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (266)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po superulítlé, ale díky Efronovi a Rogenovi zábavné, jedničce jsem se poměrně na oznámené pokračování těšil a zprvu jsem i plánoval na něj zajít do kina. Děkuju všem bohům, že jsem se tohoto plánu pustil a zhlédnul tuto feministickou patlaninu s tím nejnesnesitelnějším gay story v pozadí až v klidu domova. Tak jak jsem nedávno vychvaloval Chloe za její stoupání po žebříčku hereckého talentu, tak za roli v Neighbours 2 bych jí nejraději provždy odepsal. Škoda Zaca pro tyhle teenagerské blbosti, už by se mohl odrazit někam dál. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dlouho očekávané pokračování komediální pecky rozhodně nezklamalo, ale jak už se dalo tušit podle trailerů, tak se jedná do velké míry o recyklování úspěšného prvního filmu, takže si opět zopákneme například vtípek z airbagem. Naštěstí můj oblíbenec Seth to svými kreacemi táhne víc než dostatečně, takže jsem se pořád bavil celkem obstojně a Chloe jako správně zkažená holka rozhodně nezklamala a vytvořuje k Rogenovi dobrý protipól. Takže jednička zůstává nepřekonaná a téma už je vycucnuté dostatečně, takže tohle je celkem fajnová dvojka, ale Sousedy 3 už prosím radši ne. To už by bylo vaření z vody.65% ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Podstatně více snesitelnější než jednička. Jako party film s podnapilými kámoši ideální, samostatně už poněkud horší. Ovšem ačkoliv valná většina vtipů je opět prvoplánová a toho nejjednoduššího zrna, někdy se přecijen povedlo Rogenovi a spol trefit. Jo a Rose Byrne v téhle roli i nadále nesnášim...6/10 ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Až na pár vtipných momentů vcelku průměrná komedie, která nepřekvapí ničím novým, protože všechno už někde bylo. Na druhou stranu svižně odsýpá, má příjemné herecké obsazení a je dobře natočená. Občas ale působí až rodinnou podívanou, což si samozřejmě nerozumí s množstvím vulgarit, takže nevím, co si o tom myslet. Klidně to mohlo bejt ještě o něco "hustější". Seth Rogen dělá v podstatě všechen dobrej humor, ale sám to nemá šanci utáhnout. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UDĚLÁME JIM TO, CO UMĚJ DOSPĚLÍ NEJLÍP – PŘEKAZÍME JIM ZÁBAVU!“… /// Mac a Kelly mají nový sousedy – týnejdžerský žáby, co založily pařící sesterstvo. Sousedská válka může začít… V mým věku mě už krvavý tampóny naházený do vobejváku nerozesmějou. Jedná se o přehlídku nechutností, trapáren, kreténskýho chování či skutků hodnejch Darwinovy ceny. Vlastně jsem nic jinýho ani neměl čekat. Bejt puberťák… tak se vobejmu s vostatníma puberťákama, páč bysme (asi?) cákali blahem. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchanti mě vždycky rozpláčou (miminka i puberťáci). 2.) Místo plyšáka dáváme faganovi umělýho ptáka (na hraní debile… ty vole ty seš drsnej…). 3.) Thx za titule „mark82“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Rose Byrne (Kelly), jejíž postava ve filmu čeká druhé dítě, byla těhotná i ve skutečnosti. (Stanislaus)

Reklama

Reklama