Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest studentů se rozhodne ukrást správné odpovědi k důležitému testu a získat tak vynikající výsledky. Velmi brzy ale zjistí, že úspěch v životě nezávisí jen na plném počtu bodů... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

cab 

všechny recenze uživatele

Komedie jejiz namet je prosty, kdyz sestice studentu se rozhodne ukrast vysledky k dulezitemu testu a tak obejit nekoncici pripravu a stresujici odpovidani na dane otazky. Maji padne duvody pro spachani zlocinu, ale v prubehu filmu kazdy najde neco, co dokaze zvratit puvodni myslenku. Solidni herecke vykony nastupujici generace, dobra stopaz a schopnost se vyvarovat trapnosti nebo nechutnosti dnesnich teen-komedii. 65% ()

Mononoke. 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, co mě donutilo se podívat na Perfektní skóre, asi mi zabíralo místo na disku, mozná fakt, že v něm hraje Scarlett (a ta přece hraje jen v dobrých filmech:), kazdopádně se z toho vyklubal spíše (pod)průměrný filmík pro teenage holky, co hází jednu klišoidní hlášku za druhou, o tom jak těžké je dospívat, vzepřít se škole a nejít s davem, jít si za svým snem... Zkrátka, kdo tohle neuvidí, získá dvě hodiny života k dobru. ()

Reklama

figliar 

všechny recenze uživatele

Každý z nás niekedy v živote opisoval. Žiadne morálne dilema sa pri tomto druhu podvodu nedostavuje, avšak toto, čo sa snažili títo už dosť odrastení školáci predviesť, už jen trochu príliš. Asi je to už zvykom, aby stredoškolákov hrali herci výrazne cez dvadsať. Neviem či 3 hviezdy sú zaslúžené, ale napokon Scarlett Johansson ma donútila trochu dvihnúť hodnotenie, aj keď jej výkon nebol nič extra, ale tak... ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Na Perfect Score jsem koukal zrovna během zkouškového období, takže jeho téma pro mě bylo aktuální. Znát zkouškové otázky a k nim ještě správné odpovědi je snad snem každého (vysoko)školáka:) Ale k filmu - jde o slušnou oddychovou komedii, která s odpovídající stopáží rychle utíká. A ačkoli se jedná o teen komedii, není tak přiblblá, jako většina jejích konkurentů. Z těchto důvodů a za zhulence Roye dávám tři hvězdy. ()

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Priemerná teenagerská komédia.Niektorí T-pci boli skutočne hlauzní (zhulený asiat), niekoľko vtipov bolo slušných. Len to bolo tak strašne..hmm.."americké". Skupina 6 ľudí sa snaží ukradnúť test, len kvôli tomu že si myslia že sú diskriminovaní a že ho nespravia. Tak vymyslia plán a nakoniec dosť nečakane, šťastný happyend. Všetci looseri sa popária a žijú spolu až do smrti. No ďakujem, nemusím. Nechápem,čo tam robi Scarlett Johansson? ()

Galerie (72)

Související novinky

Hvězdy pro Murphyho

Hvězdy pro Murphyho

20.04.2006

Je to už nějaký ten čas, co se kariéra Eddieho Murphyho svezla směrem k infantilním komediím a nachází se v stavu akutního nedostatku kvalitních rolí pro kdysi veleúspěšného herce. A ani jeho… (více)

Reklama

Reklama