Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest studentů se rozhodne ukrást správné odpovědi k důležitému testu a získat tak vynikající výsledky. Velmi brzy ale zjistí, že úspěch v životě nezávisí jen na plném počtu bodů... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Anticque 

všechny recenze uživatele

Tady člověk může vidět, jak je těžké něčeho dosáhnout a ještě dosáhnout svého snu. Parta mladých školáku se chce hlásit na vysoké školy a potřebuje udělat test SAT. Každý má vysněný počet bodů, který potřebuje aby dosáhl životního snu. Tak a teď si museli říct otázku ,, Co to pro to udělám? No a co by člověka nenapadlo, než ukrást otázky. Celkem zajímavý příběh, herecké obsazení celkem trefné, pár mladých lidí doplněné hereckou hvězdou Scarlett Johansson. Film byl velmi zábavný, hlavně díky mladému zhulenému číňanovi, kterého nešlo se nevšimnout. Líbivé bylo provedení malých vsuvek snů každého z nich, jak by mělo vypadat vloupání do budovy, hlavně sen Scarlett v efektovém provedení ala Matrix. Konec už byl jen dokončení povedeného snímku. Dávám 80%. ()

Brygmi 

všechny recenze uživatele

Námět vypadal zajímavě. Že by takoví „teen“ Dannyho parťáci? Jak jsem byla naivní… Naprosto průměrná záležitost se spoustou nepovedených vtipů a otřesným závěrem. Jenže co jsem mohla čekat od režiséra, který je zodpovědný za příšernost jménem Norbit? Hmm… Nehrát tam Scarlett, tak jdu s hodnocením ještě níž. ()

Reklama

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Priemerná teenagerská komédia.Niektorí T-pci boli skutočne hlauzní (zhulený asiat), niekoľko vtipov bolo slušných. Len to bolo tak strašne..hmm.."americké". Skupina 6 ľudí sa snaží ukradnúť test, len kvôli tomu že si myslia že sú diskriminovaní a že ho nespravia. Tak vymyslia plán a nakoniec dosť nečakane, šťastný happyend. Všetci looseri sa popária a žijú spolu až do smrti. No ďakujem, nemusím. Nechápem,čo tam robi Scarlett Johansson? ()

Bouřňák odpad!

všechny recenze uživatele

Marně jsem první polovinu filmu čekal na nějaký moment, který by mi prišel alespoň mírně úsměvný (o vtipném ani nemluvím). Když se žádný takový nenašel, netrpělivě jsem celou druhou půli čekal jak ta blbost dopadne. Výsledek: Kruté pokoukání - ztráta hodiny a půl, které budete litovat. Opravdu nevím za co dát byť jen jedinou hvězdičku. Všem radím ruce a oči pryč. Film je proložen spoustou těch nejblbějších klišé. ()

Kerion 

všechny recenze uživatele

Skupina dospívajících mladistvých má před sebou srovnávací zkoušku SAT, která má rozhodnout o jejich dalších cestě v životě. Představa, že výsledek jediné zkoušky může mít takový dopad na vlastní životní cestu připadá Chrisu Evansovi nefér, a když je zkouška nefér proč by on taky nepoužil nefér prostředky a tak se rozhodne ukrást výsledky testů. K tomu mu bude pomáhat půvabná Scarlett Johansson.Pro mě kultivovaná komedie, bez trapných vtípků pro chvilku relaxace. ()

Galerie (72)

Související novinky

Hvězdy pro Murphyho

Hvězdy pro Murphyho

20.04.2006

Je to už nějaký ten čas, co se kariéra Eddieho Murphyho svezla směrem k infantilním komediím a nachází se v stavu akutního nedostatku kvalitních rolí pro kdysi veleúspěšného herce. A ani jeho… (více)

Reklama

Reklama