Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest studentů se rozhodne ukrást správné odpovědi k důležitému testu a získat tak vynikající výsledky. Velmi brzy ale zjistí, že úspěch v životě nezávisí jen na plném počtu bodů... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina šesti studentů se dala do kupy, kvůli neúspěchu v SAT, standardním výstupním testu ze střední školy. Každý z nich má svůj důvod, aby daný test udělal, a jak se zdá, jedinou šancí je předem získat správné odpovědi. A tak vzniká perfektní plán jak získat perfektní skóre. Ale během akce zjišťují, že není vše jen o testu... Taková obyčejná komedie, která nijak extra neuchvátí, ale ani neurazí. Vzhledem k přítomnosti vcelku neznámých herců se jim nedá moc vytýkat, a občasné díry ve scénáři se dají také se zahmouřením všech očí přehlédnout. Pokud zrovna nemáte co na práci, klidně na to mrkněte, ale nečekejte zázrak... prostě 2.5hvězdičky :) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Na Perfect Score jsem koukal zrovna během zkouškového období, takže jeho téma pro mě bylo aktuální. Znát zkouškové otázky a k nim ještě správné odpovědi je snad snem každého (vysoko)školáka:) Ale k filmu - jde o slušnou oddychovou komedii, která s odpovídající stopáží rychle utíká. A ačkoli se jedná o teen komedii, není tak přiblblá, jako většina jejích konkurentů. Z těchto důvodů a za zhulence Roye dávám tři hvězdy. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

To, že sa jedná o americký film, by sme uhádli podľa scenára. Taký film mohli natočiť len v Amerike. Nehovorím, že film nemá čo povedať – práve naopak: kladie dôležité otázky a nesie aj „odpovede“ pre skoro dospelých ľudí, len ten spôsob podania je nevydarený. Na druhej strane S. Johansson to dokáže tak trošinku napraviť :). Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Mononoke. 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, co mě donutilo se podívat na Perfektní skóre, asi mi zabíralo místo na disku, mozná fakt, že v něm hraje Scarlett (a ta přece hraje jen v dobrých filmech:), kazdopádně se z toho vyklubal spíše (pod)průměrný filmík pro teenage holky, co hází jednu klišoidní hlášku za druhou, o tom jak těžké je dospívat, vzepřít se škole a nejít s davem, jít si za svým snem... Zkrátka, kdo tohle neuvidí, získá dvě hodiny života k dobru. ()

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné...typická teenagerovské agitka na hollywoodský způsob (samozřejmě že s herci věkově 25+ a zastupující všechny "americké" rasy:-) Drogy, neúplné rodiny, důležitost vzdělání, nepodvádět za žádnou cenu a jít svou cestou. Americké problémy a hodnoty jsou nám v tomto snímku průhledně, lacině a bezduše vštěpovány, ovšem to by nebylo to nejhorší...Na to jsme z hollywoodu všichni už víceméně zvyklí:-) Ale aby se tak dělo mimořádně nevtipně a abych 90 minut koukal na zhuleného korejce, který má být nositelem humoru alá Oslík v Shrekovi...Ne děkuji. Divím se, že Scarlett v takové sračce hrála. ()

Galerie (72)

Související novinky

Hvězdy pro Murphyho

Hvězdy pro Murphyho

20.04.2006

Je to už nějaký ten čas, co se kariéra Eddieho Murphyho svezla směrem k infantilním komediím a nachází se v stavu akutního nedostatku kvalitních rolí pro kdysi veleúspěšného herce. A ani jeho… (více)

Reklama

Reklama