Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Nie že by to nebol vykonštruovaný vianočno-vzťahový klišovitý doják, ale niet dôvodu nestráviť s ním nejaký ten čas, a zvlášť vhodné je to tesne predtým, ako človek ide na sviatky navštíviť rodinu... (Teoreticky) tým totiž môže zabrániť okamžitému spusteniu kolotoča krvavých hádok, vzájomných výčitiek a triumfálneho odhaľovania pokrytectva, plných pocitov stiesnenosti a napätia, hnevu, sebaľútosti a zmaru dobrých úmyslov... Je tu plno krásnych drobností a príjemných scén, a okrem iného tým môžem sláviť narodeniny svojho brata, ktorého som práve kvôli takejto povahe našich rodinných vzťahov nikdy nevidel... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Pestré obsazení mě nalákalo ve vskutku nic neříkajícím traileru. Amandu mám rád (nemůžu se dočkat druhého Mamma Mia!), Olivii také, a proto jsem zpětně nechápal, že se vyskytly nominace (a pokud si pamatuju nakonec i proměněné) na Zlaté maliny. Musím uznat, že jsem se těšil na klasický vánoční film, od kterého nelze nic extrémního očekávat, ale v druhé polovině to byla pekelná nuda o jakýchsi rodinných nesrovnalostech. Napodruhé bych se už uzíval. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Výborná dramédia napokon precitla do klišovitého vianočného "zázraku". Aká škoda! Film sa snáď prvé dve tretiny uberal skvelou líniou zameranou na vnútorné problémy a podvedomé útrapy postáv. A to bolo veru dobré - asi až príliš dobré na to, aby táto psychologická atmosféra pokračovala až do konca. Avšak prišiel výpadok prúdu a príbeh sa preniesol do nemocnice, kde celý doterajší dobrý dojem vygradoval do hnusného krčovitého klišé, ktoré by bolo asi naivné aj na rozprávkový žáner. Nie, nie som za každú cenu proti happyendom, ale čo je veľa, to je veľa - a toto bolo fakt prehnané :( Prvé dve tretiny na 4*, posledná max. 1* = takže dokopy asi tak priemerné 3*. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film, snad trapná novodobá náhražka něčeho na způsob Lásky nebeské. Nulový humor, romantika, vánoční atmosféra. Přitom vcelku kvalitní herecké obsazení.Olivii Wilde hned vzpomenu třeba ve filmu "Third Person", kde hrála milenku Liamovi Neesonovi a hned mám před očima vášeň, ale toto je opravdu děs. A ten petrolejový filtr filmu tomu taky nepomohl. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový ten klasický vánoční filmy, kdy má rodina trable, většinou mezi sebou navzájem, ale nakonec to skončí tak, že jsou všichni šťastní. Takový ten obrázek o nevyrovnaných magorech, kteří se alespoň na jeden den v roce dovedou srovnat. Ale to herecké obsazení se mi líbilo natolik, že mě to i chvílemi bavilo. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Když Eleanor (Olivia Wilde) a Joe (Jake Lacy) sedí u okna v letištní hale a povídají si, mění se během záběrů neustále lidé, kteří sedí za nimi. (hansel97)

Reklama

Reklama