Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Figu 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný. Tolik známých ksichtů, to musí být záruka kvality! Příběh nakouskovanej na ministory, který když se slepí, vznikne cosi krásnýho, co se k těm svátkům Vánočním hodí nade vše! Ideální film, kterej se pustí v přítomnosti svojí křepelky v papučích zamuchlané do deky... Jo jo, to je rodinná idylka... 70% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Výborná dramédia napokon precitla do klišovitého vianočného "zázraku". Aká škoda! Film sa snáď prvé dve tretiny uberal skvelou líniou zameranou na vnútorné problémy a podvedomé útrapy postáv. A to bolo veru dobré - asi až príliš dobré na to, aby táto psychologická atmosféra pokračovala až do konca. Avšak prišiel výpadok prúdu a príbeh sa preniesol do nemocnice, kde celý doterajší dobrý dojem vygradoval do hnusného krčovitého klišé, ktoré by bolo asi naivné aj na rozprávkový žáner. Nie, nie som za každú cenu proti happyendom, ale čo je veľa, to je veľa - a toto bolo fakt prehnané :( Prvé dve tretiny na 4*, posledná max. 1* = takže dokopy asi tak priemerné 3*. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Sníh je na dovolený, Pepiku, zvedni si vánoční náladu aspoň skvěle obsazenou komedií, říkal jsem si předevčírem. No, to jsem si teda zvednul. Leda tak prdel ze sedačky po sto sedmi minutách snahy o vtip. Pan Nelson se v létě kouknul na nebeskou lásku a řekl si, že do Vánoc natočí dvojku, ale po svým. Dějové linky jsou vyrovnané asi jako zápasy mezi Barcelonou a Bohemkou, což by samo o sobě ještě nebyl takový průser, jenže on je navíc styl vyprávění Z pohádky do pohádky nápaditý míň než šatník Columba. Rodinu si vážně nevybereš, ale film jo, tak běž prosim tě na něco jinýho. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Podobnost s Love Actually vidím akorát v použité mozaice a vánoční tématikou, ale jinak je Love the Coopers více klasický americký vánoční film s mírným indie feelingem. Některé příběhy jsou lepší (osobně se mi nejvíc líbil ty s Amandou Seyfried a Olivií Wilde), některé horší (teenageři a zbytečná děcka), ale jako celek to je přeci spíše jen průměrné. ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Může za to snad ta atmosféra prázdného kina, když místo na levnou neděli jdete v předraženej pátek, nebo se snad Vánoce dostávají pod kůži nám, kteří žijí v domnění, že je léto? Ať tak či onak, návštěvu kina jsem si náramně užil. Nic jsem neočekával, prostě si dřepnul na prdel a nechal se pohltit vánocemi. Vtip střídal dojemnou scénu, úsměv střídal slzy v očích. V obchodních centrech se mi snaží vnutit Vánoce už od října, kapry prodávají se stromečky už taky nějaký ten pátek, ale až po zhlédnutí tohoto filmu mám opravdu pocit, že Vánoce jsou tady... A na závěr, nic nevylepší ten pocit z filmu, jako když po vyřknutí, že mi hodně připomíná přes deset let starou Lásku nebeskou, uslyším, že Láska nebeská je blbost. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)
  • Když Eleanor (Olivia Wilde) a Joe (Jake Lacy) sedí u okna v letištní hale a povídají si, mění se během záběrů neustále lidé, kteří sedí za nimi. (hansel97)

Reklama

Reklama