Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Handle 

všechny recenze uživatele

Já vím, že jsou Vánoce a tak... ale zas "ocaď pocaď"... :) Asi jsem viděl i horší filmy, ale to nic nemění na faktu, že jsem při těch vyumělkovaných scén bez vtipu a otřesných dialozích s tunou sentimentu trpěl až až. Takovou povrchní a za vlasy přitaženou spatlaninu by podle mě dokázal natočit skoro každý. Vánoce nevánoce, tohle na mě prostě působilo neupřímně a hercům jsem nevěřil ani slovo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jeďte internetem. Je to rychlejší." Rady tety Fishy byly asi tím jediným, co mě v tomto vánočním zlém snu pravidelně rozesmívalo. Pak už mě bavilo snad jen, když si Charlie s Lauren "obratně" strkali jazyky do úst a samozřejmě ulhaný vztah krásné Eleanor se sympatickým G. I. Joem. Jinak to však byl samý malér, problém a nepochopení, což mi dost připomínalo skutečný život. A to je přesně to, co od filmu nechci. Ale jsem ochoten přimhouřit oko, protože to celé vyprávěl pes a dopadlo to vánočně. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Lehká oddechová vánoční komedie, s notnou dávku sentimentu a místy i trapnosti. Tak bych shrnul tento počin, který je sice celkem slušně obsazen a člověk se u něj i občas zasměje, kdyby to však nebylo zabaleno do trapné americké lovestory, která obsahuje snad všechny klišé, na které si vzpomenete. Děj lehce předvídatelný, nebýt několika fakt vtipných scén, je to jen další komedie, která je na chlup podobná všem ostatním americkým komediím na toto téma. Bohužel se další Láska nebeská natočit nepodařila. 4/10. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jedna rozvětvená rodina se na Štědrý večer schází u jednoho stolu. Ale než se sejde, divák má možnost sledovat jak probíhá celý Štědrý den u každého ze členů této rodiny. Snaha o napodobení nedostižné Lásky nebeské je zde patrná, ale neřekl bych, že tento film je nějak špatný či neoriginální. Spíše trpí tím, že tvůrci nedokázali jednoltivé postavy dostatečně divákovi prodat a nedokázali jim vymyslet nějaké zajímavější příběhy, které by ospravedlnily jejich účast na plátně. Vlastně jedinou zajímavější dějovou linií je příběh z letištní haly, kde atraktivní Olivia Wilde narazí na sympatického vojáka. To je příběh, který si rozhodně zasloužil své odvyprávění, a který celý film vlastně i docela pozvedává. Jinak je to ale o vztazích, o hledání sebe sama, o tápání, prostě to vypadá během filmu všelijak, jen to nevypadá na šťastné a veselé. A právě i to paradoxně oceňuji, protože rozjuchaných vánočních filmů plných rozzářených ksichtů existují kvanta. Ale vánočních filmů na vážnější notu zase tolik není. Výsledkem je tedy z mé strany mírně nadprůměrné hodnocení, protože film jako jednohubka před Vánocemi byl pro mě rozhodně stravitelným soustem. ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Může za to snad ta atmosféra prázdného kina, když místo na levnou neděli jdete v předraženej pátek, nebo se snad Vánoce dostávají pod kůži nám, kteří žijí v domnění, že je léto? Ať tak či onak, návštěvu kina jsem si náramně užil. Nic jsem neočekával, prostě si dřepnul na prdel a nechal se pohltit vánocemi. Vtip střídal dojemnou scénu, úsměv střídal slzy v očích. V obchodních centrech se mi snaží vnutit Vánoce už od října, kapry prodávají se stromečky už taky nějaký ten pátek, ale až po zhlédnutí tohoto filmu mám opravdu pocit, že Vánoce jsou tady... A na závěr, nic nevylepší ten pocit z filmu, jako když po vyřknutí, že mi hodně připomíná přes deset let starou Lásku nebeskou, uslyším, že Láska nebeská je blbost. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)
  • Film se původně jmenoval The Most Wonderful Time, během natáčení se název změnil na Let It Snow a až při post produkci byl vymyšlen konečný název Love The Coopers, přeložený do češtiny jako Trable o Vánocích. (hansel97)

Reklama

Reklama