Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Špatné provedení které se mi moc nelíbilo a ani mně vůbec nezajímalo. Čekal jsem komedií u které se pobavím což se u tohohle filmu moc nestálo. Sice film není špatný ale od komedie jsem čekal víc. Je to spíše romantické drama s trochu komediálními prvky které mi moc komediální nepřišly. Film mi moc nesedl a ani mně film moc nepobavil. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že kolem Vánoc lidi stráví skoro všechno. Ale to neznamená, že můžete do bramborového salátu nacpat, co vás napadne. Naopak, když ho uděláte přesně tak jako vždycky, nebudou výhrady. Tady místo aby se tvůrci drželi osvědčeného receptu „rolničky-humor-patos“, pokusili se o umění, a na to je o Vánocích minimum prostoru, do kterého se u většiny našinců vejde jen Popelka a Rybovka. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Sníh je na dovolený, Pepiku, zvedni si vánoční náladu aspoň skvěle obsazenou komedií, říkal jsem si předevčírem. No, to jsem si teda zvednul. Leda tak prdel ze sedačky po sto sedmi minutách snahy o vtip. Pan Nelson se v létě kouknul na nebeskou lásku a řekl si, že do Vánoc natočí dvojku, ale po svým. Dějové linky jsou vyrovnané asi jako zápasy mezi Barcelonou a Bohemkou, což by samo o sobě ještě nebyl takový průser, jenže on je navíc styl vyprávění Z pohádky do pohádky nápaditý míň než šatník Columba. Rodinu si vážně nevybereš, ale film jo, tak běž prosim tě na něco jinýho. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Letos začínám fakt brzo... ale nemohla jsem si pomoc. Podle traileru jsem čekala vánoční komedii, nu dočkala jsem se tak trochu ukecanýho filmu s vypravěčem jak z Amelie, který byl tak nějak zasazen do vánočního času a to občas fungovalo a občas nefungovalo. Btw: opravdu nemusíte vše, co dělí do několika dějových linií určitého počtu lidí hned srovnávat s Láskou nebeskou. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od toho něco naprosto odlišného a něco horšího, takže jsem s výsledkem hodně spokojená. Ráda jsem si zase připomněla Vánoce, je to hodně podobné filmu Na sv.Valentýna, až na to, že tady je několik příběhů, které se nakonec spojí v jeden jediný a navíc bylo úžasné vidět pohromadě tolik skvělých herců. Velmi příjemný, dojemný a vtipná vánoční film, u kterého jsem se bavila a dojala. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2015 na filmovém festivalu v Austinu. (BMW12)
  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)

Reklama

Reklama