Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

nash. 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro vánoční filmy, vždy hlasuju pro šťastný konec, a současně mám rád tyhle vztahové konverzačky. Občas jsem sice zklamán, pokud film ani v jedné z těchto rovin nefunguje, ale Trable rozhodně nejsou ten případ. Lehkou rukou načrtnutá koláž rozehrává lásku a vztahy ve všech její rovinách jako mix komedie a dramatu. Současně je velmi dobře vyladěným koktejlem okamžiků ze života (kdy jsem se usmíval tím vědoucím pocitem "to znám, to je jako u nás") a zcela nereálných a nepravděpodobných filmových zápletek, které mohou fungovat opravdu jen ve vánočním filmu. Jsa ve věku kdy jedny problémy a pocity už chápu a ty druhé jsem ještě stále nezapomněl, mohl jsem prožít trable o vánocích snad se všemi generacemi rodiny Cooperových a ještě se u toho pobavit a taky trochu dojmout. Pro mě mnohem lepší než třeba Vánoce naruby. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

To je fakt smutný a pokud nechcete zanevřít na romantické filmy s vánoční tématikou, tomuto snímků se vyhněte. Prázdné debaty, nezajímavé situace a zcela špatné situace, do toho protivný komentáře nějakého imaginárního průvodce...dokoukat celý film byl opravdu problém - chtěl jsem to vzdát minimálně 6x, neskutečně a nekonečně dlouhé trápení ...takhle opravdu ne! ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Množstvo nezaujímavých a podivných dejových línií poskladaných do striedavo funkčného a nefunkčného celku, kde sa nakoniec všetky vážne problémy a traumy vyriešia samé - pretože Vianoce. Ak sa Jessie Nelson snažila o americkú odpoveď na Lásku nebeskú, tak jej to veľmi nevyšlo. Jediným ozaj svetlým bodom je iba vynikajúca línia Eleanor a Joea v podaní Olivie Wilde a Jaka Laceyho, ale tí mali žiariť v samostatnom filme. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jeďte internetem. Je to rychlejší." Rady tety Fishy byly asi tím jediným, co mě v tomto vánočním zlém snu pravidelně rozesmívalo. Pak už mě bavilo snad jen, když si Charlie s Lauren "obratně" strkali jazyky do úst a samozřejmě ulhaný vztah krásné Eleanor se sympatickým G. I. Joem. Jinak to však byl samý malér, problém a nepochopení, což mi dost připomínalo skutečný život. A to je přesně to, co od filmu nechci. Ale jsem ochoten přimhouřit oko, protože to celé vyprávěl pes a dopadlo to vánočně. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný. Tolik známých ksichtů, to musí být záruka kvality! Příběh nakouskovanej na ministory, který když se slepí, vznikne cosi krásnýho, co se k těm svátkům Vánočním hodí nade vše! Ideální film, kterej se pustí v přítomnosti svojí křepelky v papučích zamuchlané do deky... Jo jo, to je rodinná idylka... 70% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)
  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2015 na filmovém festivalu v Austinu. (BMW12)

Reklama

Reklama