Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Absolutně nezajímavé! Komedie? To sotva! Podle traileru jsem čekala komedii o tom, jak si každý na Vánoce přitáhne do rodiny někoho "zajímavého" a postupně to bude "praskat" a trapné situace budou hutnější než nádivka do krocana. Bohužel jsem se v pravidelných patnáctiminutových intervalech ptala, kdy už se tam konečně začne něco dít. Odpověď: nikdy. Ztráta času. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

"Rodinu si nevybereš." To je pravda, ale vy, kteří jste ještě tento film neviděli, můžete si vybrat. Vybrat jiný film. Jak mají naši sousedi v názvu, "Chaos..", to přesně vystihuje tento film. Velké zklamání. A to jsem se těšil na pohodovou komedii. Alespoň sníh potěšil, když už ho u nás tolik nemáme. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Výborná dramédia napokon precitla do klišovitého vianočného "zázraku". Aká škoda! Film sa snáď prvé dve tretiny uberal skvelou líniou zameranou na vnútorné problémy a podvedomé útrapy postáv. A to bolo veru dobré - asi až príliš dobré na to, aby táto psychologická atmosféra pokračovala až do konca. Avšak prišiel výpadok prúdu a príbeh sa preniesol do nemocnice, kde celý doterajší dobrý dojem vygradoval do hnusného krčovitého klišé, ktoré by bolo asi naivné aj na rozprávkový žáner. Nie, nie som za každú cenu proti happyendom, ale čo je veľa, to je veľa - a toto bolo fakt prehnané :( Prvé dve tretiny na 4*, posledná max. 1* = takže dokopy asi tak priemerné 3*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jeďte internetem. Je to rychlejší." Rady tety Fishy byly asi tím jediným, co mě v tomto vánočním zlém snu pravidelně rozesmívalo. Pak už mě bavilo snad jen, když si Charlie s Lauren "obratně" strkali jazyky do úst a samozřejmě ulhaný vztah krásné Eleanor se sympatickým G. I. Joem. Jinak to však byl samý malér, problém a nepochopení, což mi dost připomínalo skutečný život. A to je přesně to, co od filmu nechci. Ale jsem ochoten přimhouřit oko, protože to celé vyprávěl pes a dopadlo to vánočně. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Páčili sa mi tie príbehy kým boli všetky krásne oddelené. Tie rozhovory boli super. Hlavne sa mi páčil príbeh Eleanor a Joea ( Olivia Wilde a Jake Lacy) ale aj ostatné boli pekné. Či starší pán a servírka. Akurát škoda, že sa potom z melodrámy stal iba sladký romantický film (ktorému som potom už neuveril ani prd ). ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno