Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdyby bylo asi tak před dvaceti lety a já brouzdal uličkami místní videopůjčovny, řekl bych si: „Goodman, Helms, rodinka včetně psa převázána dárkovou mašlí?….to bude nějaká nenáročná bláznivá komedie.“ No, není tomu tak. Rodinka Griswoldovic se nekoná….jestli mermomocí trváte na nějakém příměru, tak nadhodím Lásku nebeskou (r. 2003). Štědrý večer, osudy, náhody, vztahy, vánočka příběhů končící u jednoho rodinného stolu a Santa Claus na komíně. Ačkoliv Trable o Vánocích disponují nadstandardním obsazením, pocit již viděného pořád krouží kolem nádivky v krocanovi. Navíc jednotlivé linie si co do atraktivity nejsou zcela rovny a stejně tak jednotlivé postavy. Funguje to – nefunguje to…..hlavně že se nikomu nic nestalo. Nová Láska nebeská ani Noc plná zázraků se nekoná, ale ponožky pod stromečkem to taky vyloženě nejsou. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Love the Coopers? Impossible. Tuto ponuru melancholiu by za vianocny film neoznacil ani clovek, ktory sa chysta natiahnut si slucku. Nevyrazne a neprijemne postavy, ktore posobia dojmom, ze sa na placi objavili len z donutenia. Steve Martin so svojim slabym monotonnym hlasom musi byt jednym z najhorsich naratorov v historii. Cely film sa vsetci utapaju v sebalutosti, aby v poslednych piatich minutach kazdy prisiel k osvieteniu a najdeniu vnutorneho pokoja. Po dopozerani do konca sa citim ako masochista. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Nie že by to nebol vykonštruovaný vianočno-vzťahový klišovitý doják, ale niet dôvodu nestráviť s ním nejaký ten čas, a zvlášť vhodné je to tesne predtým, ako človek ide na sviatky navštíviť rodinu... (Teoreticky) tým totiž môže zabrániť okamžitému spusteniu kolotoča krvavých hádok, vzájomných výčitiek a triumfálneho odhaľovania pokrytectva, plných pocitov stiesnenosti a napätia, hnevu, sebaľútosti a zmaru dobrých úmyslov... Je tu plno krásnych drobností a príjemných scén, a okrem iného tým môžem sláviť narodeniny svojho brata, ktorého som práve kvôli takejto povahe našich rodinných vzťahov nikdy nevidel... ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Může za to snad ta atmosféra prázdného kina, když místo na levnou neděli jdete v předraženej pátek, nebo se snad Vánoce dostávají pod kůži nám, kteří žijí v domnění, že je léto? Ať tak či onak, návštěvu kina jsem si náramně užil. Nic jsem neočekával, prostě si dřepnul na prdel a nechal se pohltit vánocemi. Vtip střídal dojemnou scénu, úsměv střídal slzy v očích. V obchodních centrech se mi snaží vnutit Vánoce už od října, kapry prodávají se stromečky už taky nějaký ten pátek, ale až po zhlédnutí tohoto filmu mám opravdu pocit, že Vánoce jsou tady... A na závěr, nic nevylepší ten pocit z filmu, jako když po vyřknutí, že mi hodně připomíná přes deset let starou Lásku nebeskou, uslyším, že Láska nebeská je blbost. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

"Rodinu si nevybereš." To je pravda, ale vy, kteří jste ještě tento film neviděli, můžete si vybrat. Vybrat jiný film. Jak mají naši sousedi v názvu, "Chaos..", to přesně vystihuje tento film. Velké zklamání. A to jsem se těšil na pohodovou komedii. Alespoň sníh potěšil, když už ho u nás tolik nemáme. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2015 na filmovém festivalu v Austinu. (BMW12)
  • Film se původně jmenoval The Most Wonderful Time, během natáčení se název změnil na Let It Snow a až při post produkci byl vymyšlen konečný název Love The Coopers, přeložený do češtiny jako Trable o Vánocích. (hansel97)

Reklama

Reklama