Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

moviechecker 

všechny recenze uživatele

Ak si chcete zničiť Vianoce určite zájdite v predvianočnom čase na tento depresívny snímok, a ak si to chcete užiť poriadne tak choďte rovno na Štedrý deň. Neviem kto z dvojice Jessie Nelson či Steven Rogers je väčší Grinch, ale predpokladám, že druhý menovaný. Pustiť takýto film v predvianočnom čase, by si zaslúžilo aspoň verejnoprospešné práce. Šli sme do kina užiť si komédiu a nabudiť sa trochu tou nadchádzajúcou atmosférou no namiesto toho sme zízali na odpad a depresiu. Takže Steve a Jessie ako vravela ta VAša malá holka: You are such DICKs. Takže drahí amíci nabudúce si také šity púšťajte pred valentýnom a neberte nám radosť z Vianoc. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Páčili sa mi tie príbehy kým boli všetky krásne oddelené. Tie rozhovory boli super. Hlavne sa mi páčil príbeh Eleanor a Joea ( Olivia Wilde a Jake Lacy) ale aj ostatné boli pekné. Či starší pán a servírka. Akurát škoda, že sa potom z melodrámy stal iba sladký romantický film (ktorému som potom už neuveril ani prd ). ()

Reklama

bloodline 

všechny recenze uživatele

Chaotická multikatastrofa. Tento film obohnal múzy ostnatým drôtom a nechal ich jarmo zmrznúť slimačím tempom po Transsibírskej magistrále. Potom vykradol kinematografické klenotníctvo s najvzácnejším kúskom Love Actually vo vitríne, aby priniesol yankeeovským darmožráčom happy endový pocit Vianoc. Samozrejme, krádež dopadla na nedostatočnú s fejkovými odrobinkami za mrežami kvalitatívneho prízemia. Celému chaosu trónila, okrem prepychového gýču, snaha tvorcov oblbnúť nechápavé publikum tým, že 70-ročná Diane Keaton je filmovou dcérou 81-ročného Alana Arkina. Už len za jej podradnú retuš by mali lietať hrdelné tresty. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Podobnost s Love Actually vidím akorát v použité mozaice a vánoční tématikou, ale jinak je Love the Coopers více klasický americký vánoční film s mírným indie feelingem. Některé příběhy jsou lepší (osobně se mi nejvíc líbil ty s Amandou Seyfried a Olivií Wilde), některé horší (teenageři a zbytečná děcka), ale jako celek to je přeci spíše jen průměrné. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně pokojný, vánoční film s maximálně hvězdným obsazením (8 hvězd v obyčejné komedii?). Na druhé straně je tu naprosto otravný vypravěč, otravné některé postavy a občas divné vyústění příběhu. Čekal jsem něco ultimátně fajnového, jako o pár měsíců dříve The Intern, ale bohužel jsem se nedočkal. Závěrem bych vyzdvihl postavy Johna Goodmana, Olivie Wilde a Alana Arkina. Ty to táhnou dopředu. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)
  • Film se původně jmenoval The Most Wonderful Time, během natáčení se název změnil na Let It Snow a až při post produkci byl vymyšlen konečný název Love The Coopers, přeložený do češtiny jako Trable o Vánocích. (hansel97)

Reklama

Reklama