Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

hony23 

všechny recenze uživatele

Takže si dáme recept na Ohnivé kuře: Nejdříve napíšeme scénář. Ze slaboduchých dialogů připravíme děj, který vložíme do restauračního prostředí, aby nebylo těch seriálů na vodě a v ordinacích přespříliš. Protože Češi mají rádi humor, přidáme pár upocených vtípků a výslednou kejdu vlejeme do úst nebohých herců, kteří se z důvodu potřeby dlouhodobého, pravidelného příjmu upsali k účinkování v této lapálii. Podáváme 2x týdně v hlavním vysílacím čase, protože nic lepšího na Primě natočit neumíme a protože si národ, který nejvíce důvěřuje Zemanovi a Babišovi, nic lepšího nezaslouží! ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený komediální seriál o dvojici dobrých kuchařů, kteří jsou švorc a chtějí poděděnou ruiny přetvořit na restauraci. Mezi nejlepší vedlejší postavu řadím vietnamského obchodníka Lia, který má obchůdek hned vedle budoucí restaurace. Liu má super hlášky a když nahodí svůj "vietnamský" přízvuk, tak je to úplně pecka. V seriálu se řeší i vztahy jednotlivých postav. Není to sice nic světoborného, ale vždy se u seriálu dobře odreaguji a pobavím. Mezi českými seriály je to lepší průměr, čili 3*. Hodnocení: 57/100. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ná pi pi pi...čo. Stačilo Prachařovi s Dolanským nasypat trochu zobání a už z nich máme dva Svatopluky Kuřátka z novodobého seriálu na jedno spláchnutí. Znáte to, ani kuře zadarmo nehrabe. Ovšem musí se uznat, že jak ty televize už pomalu nemají co po večerech vysílat, začalo se to podepisovat i na autorech těchto gastronomických utrejchů. Už se na tom ani škodolibě nepobavíte. U těchto seriálů pravidelně stahuji zvuk a z nudy se bavím, jak ti nemožní herci mluví najednou tiše, neb z jejich žvástů by nejeden divák začal pašovat v kloace ty nejlepší díly majora Zemana. Ze zoufalství tedy volám do ostatních televizí, jestli náhodou neplánují moc hezký, nejlépe do měsíce natočený seriál o jeřábnících, popelářích a bagristech. Z tohoto seriálu jsem nadšený, konečně někdo využívá kameru tím způsobem, že divákům ukazuje hospodu zevnitř. Tým režisérů nám nabídl jedinečný pohled do tajů kuchyně, v níž se vaří seriálová kvalita. Některé záběry byly opravdu hodně náročné na natočení. Třeba zabrat detailně metrákovou uklízečku v lokále, to dalo skutečně zabrat. Těším se, až dojde na nejnáročnější záběr celého seriálu. Hovno obalené scénářem k tomuto seriálu, padající z prdele scenáristovi přímo na kameru umístěnou pod řitním otvorem. A než k tomu dojde, zavolám Slepičkovi, jestli by nešel na Primu komentovat sport. A zajdu do lesa na kuřátka (druh hub). Třeba už rostou ohnivou rychlostí. U dnešních tvůrců seriálů je i nemožné možné. 0% ()

PowPow odpad!

všechny recenze uživatele

Zpočátku se kuře snažilo tvářit jako cool seriál, který bude úplně jiný, než to, co se na českých obrazovkách v současnosti objevuje. Bohužel je to naopak úplně to stejné - stejné xichty, stejně tupé zápletky, milion dílů. Pokud se někdy budu chtít podívat na seriál z kuchařského prostředí, pustím si už radši Rozpaky kuchaře Svatopluka. ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Já vubec netuším o co v tom seriálu jde?Děj to nemá žádný a když ano je tak povrchní že by to každý průměrný scénárista přepsal.Hudební podkres je otravný, barvy kulis jsou převážně bílé, že se dívám jestli si jěkdo nehrál s jasem, prostě nevěřím že tam někdo żije.Je to vycpávka mezi reklamními bloky na nic se to nehodí. ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • Při počtu 204 dílů a průměrné stopáži 57 minut jednoho dílu se vyrobilo celkem 11 628 minut vysílacího času seriálu = 194 hodin. Kdyby chtěl člověk zhlédnout najedou všechny díly, musel byt nepřetržitě koukat na televizi 8 dní. (TheSlezy)

Reklama

Reklama