Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Bývalý gangster Han Gi Tak a otec od rodiny Kim Young Soo nečekaně zemřou, jsou již na cestě vlakem do nebe, ale odešli tak nečekaně, že se potřebují vrátit, aby některé věci dořešili. Nakonec je jim to umožněno, ale Han Gi Tak se vrací v těle krásné a mladé Han Hong Nan a Kim Young Soo v těle krásného a mladého Lee Hae Joona. Nesmějí se prozradit a jejich čas je omezený. (andiek05)

(více)

Diskuze

Uživatel Pethushka smazal svůj příspěvek.

Vavča

Vavča (hodnocení, recenze)

Krysap

Musí se bohužel psát Bartovi do zpráv přes csfd, aby zpřístupnil hodnocení, nebo do fóra postrádám zde. Mně nejdou přidávat tyhle věci ani hudební skladatelé, jinak bych přidal cokoliv, bůh ví kolik věcí mi takhle zůstalo pohřbených od hodnocení...

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

Proč nelze hodnotit? *** Já jsem narozdíl od Vavči byla spokojená. Možná to bylo tím, že na podobný dramata běžně nekoukám, ale tak nějak mě to celý pohladilo po duši. Přišlo mi to tak nějak.. laskavý.. milý.. a docela dojemný. I ta komediální stránka se mi líbila. A čím to bylo? Podle mě jednoznačně díky hercům. Připadalo mi, že je to všechny opravdu baví hrát. V podstatě tam nebyla snad ani jedna postava, kterou bych si neoblíbila. Díky, Raine, že jsem díky tobě mohla tohle vidět, seriál s podobnou tematikou bych si normálně nepustila, ale byla jsem zvědavá, jestli jsi na tý vojně nezapomněl hrát. No, nezapomněl. I když v komediálních úsecích dost přehráváš, tak v těch vážnějších.. to nemělo chybu!

na příspěvěk reagoval Vavča, Pethushka

Vavča

Vavča (hodnocení, recenze)

Ačkoliv má rejža na triku Rooftop prince, tak se zde se on a scénárista moc nepochlapil. Zajímavý začátek, zápletka, ale po 4 dílech mohu říci, že převládá nuda, nedokázal jsem s tím navázat bližší kontakt, humor nikde, stejně tak nějaké napětí, nebo vývoj, tohle byla rána vedle, chci svůj čas zpátky, který jsem na to utratil!

Reklama

Reklama