Reklama

Reklama

Šimon a Matouš jedou na Riviéru

  • Španělsko Simón y Mateo (více)
Trailer

VOD (1)

Klasická komedie s hrdiny kopírujícími Terence Hilla a Buda Spencera nabízí tradiční příběh dvou neohrožených hlupáků, kteří nevědomky pašují zbraně přes hranice. Ani tentokrát nechybí velká řada nezapomenutelných scén a geniální ústřední melodie. (Levné knihy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Sergio Bazzini, Tulio Demicheli .. Nezapomenutelné bitky, nezapomenutelné hlášky a v mládí tolikrát opakovaná zábava při každém dalším podívání až do zničení videokazety..:-)) Souhlasím, že právě tohle patří do Zlatého fondu komedie. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Sic byla dvojice herců dána dohromady jenom proto, že Hill se Spencerem byli nesmírně populární, ale to vůbec nevadí i napodobeniny mohou být skvělé (někdy i lepší). Naprosto dokonalé hlášky, bitky, herci a skvostný dabing (Novu bych za jejich nový humusdabing nejradši vybombardoval!). "Kdyby nás viděl Fru Fru, byl by na nás pyšnej!" "Asi nás už neuvidí" ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco premisa, že tupí jsou pronásledování tupějšími a u toho se střídají honičky, flákance a dlabance, je známá, jména Smith a Cantafora už tolik ne. Jenže když dva dělají totéž, může to být totéž a chvílemi možná i lepší. Říkáte kacířský flusanec do obličeje dvojice Bud Spencer a Terence Hill? Lepší plivanec do tváře, než hněv Frou-Froua..! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jelikoz me prvni dil fakt namlsal, tak jsem se na druhej hodne tesil, ale bohuzel, tady sla latka dolu. Problem je, ze film nenabizi nic noveho. V prvnim dile byla desna spousta originalnich vtipnejch napadu, jenze tohle je proste klasika, jednoduchej pribeh, kterej pusobi dojmem, ze uz jste ho videli, dobrej dvojnik Spencera, horsi dvojnik Hilla, pekna ustredni melodie. Problem je, ze bitky nemaj zas tak super choreografii a nejak zvlast hodne jich tu neni a pak taky, ze Dominic Barto neni moc vyuzitej. Nicmene porad se jedna o solidni zabavu a sem tam je tam fakt nakej krutej vtip. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouhou dobu jsem si a myslím, že nejen já, myslel, že to jsou Spencer s Hillem. Zdá se to až neuvěřitelné, jak jsou si ti herci podobní. Velmi jsem si oblíbil Šimona s Matoušem. Velice se mi tento díl líbil. Obsahuje mnoho zábavných scének. Např. Jak pronásledovali ti lupiči v tom citroenu Šimona a Matouše a pak jak rozpůlili to auto a jeli dál. Ten jejich šéfik, říká: Proč jedeme tak pomalu? A ten řidič: Chybí nám půlka auta :-) Nemáme motor. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Ked Matúš pri hre so zbraňou 1x vystrelí na Šimona a trafí koleso, tak v prestrihu vidno, ako boli prestrelene 2 pneumatiky kamióna, i keď je to nemožné, lebo vystrelil iba 1x. (Budisovie)
  • Rue Bazar 19 Marseille se ve skutečnosti nachází na adrese Via Baccio Baldini 12, Řím (Itálie). (Rattus Rattus)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo francúzskych mestách Menton a Nice. (dyfur)

Reklama

Reklama