Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (155)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak jako nemusím romantické filmy, tak tenhle byl trochu jiný. Jednak díky konci a paky celkově díky dost netradičnímu tématu. Hlavní nevýhodou ale je, že už zhruba od půlky víte, jak to skončí. Celé je to o holce, která má vzácné onemocnění a nesmí na slunce. Snaží se vést normální život, jak to jen jde. Vše se změní, když se setká se svým idolem a ten se do ni zamiluje. Až do určité chvíle jde vše jako po drátkách. Pak už jen všechno spěje k nevyhnutelnému konci... Líbil se mi místy humor a lehkost, jak film pracuje s tímto docela vážným tématem. A všemu přidává i sympatická Bella Thorne v hlavní roli. "Musím na pohřeb své kočky." :D ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Som trochu bezradný. Balansujem medzi „tri“ a „štyri“. „Tri“ za to, že ten príbeh sa verne drží klasických šablón. „Štyri“ za dvojicu B. Thorne / P. Schwarzenegger, u ktorej vidím tú chémiu, ktorú taký film / príbeh potrebuje. Po prvom videní a plných emócií (možno ešte čistá láska naozaj existuje) som sa priklonil k väčšiemu „počtu bodov“. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Reklama

Ampi 

všechny recenze uživatele

Přesvědčuji nás, že mít XPečka je špatné, o operačním systému můžeme polemizovat, ale vlastnictví nemoci Xeroderma pigmentosum to není žádná výhra. Bella Thorne sice občas nepěkně plní bulvár, zde jí to sluší. Patrick Schwarzenegger se svému otci Arnoldovi podobá a hráje docela dobře. Půlnoční láska je slušný romantický film, u kterého jsem uronil slzu. Výsledně je to za silných tří hvězd. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k podobnosti námětů jsem čekala stejný průšvih jako u "Všechno úplně všechno" (hlavní hrdinka nesměla z domu pro změnu vůbec, tedy ani v noci), ten se ale naštěstí nekonal. Ústřední pár a jejich přátelé sice představují všechna klišé vzorných a ultrakladných teenagerů, vztahy mezi nimi ale fungují a vy jim upřímně přejete pohádkový konec. Ten se ale samozřejmě nekonal, takže jsem si trochu poplakala a na nějaké opáčko se ještě dlouho cítit nebudu. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Toto bolo tak vykĺbené z reality ako séria Rýchlo a zbesilo (ok, tak nie, ale skoro). Tu sa snáď nikto nechová primerane veku a situácii. Dievčina s alergiou na slnko si ide v noci zahrať na nádražie na gitaru a boom - náhodou ju začuje mladík do ktorého je od svojich siedmych rokov bláznivo zamilovaná hoci ho videla len z okna prechádzať po ulici, osloví ju a je z toho láska ako hrom. Mladý Schwarzenegger je navyše tak neskutočne citlivý, chápavý, obetavý a ja ani neviem ešte aký, že Mirek Dušín by z neho upadol do depresii. Vysoké hodnotenia si viem vysvetliť len tým, že je to príbeh nešťastnej lásky so smutným koncom, lebo inak je to len patetický gýč. Navyše Bella Thorne mi vôbec nebola sympatická, skôr by som bral jej kamarátku. 5/10 ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)
  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)

Reklama

Reklama