Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (155)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Na čtyři to nevytáhnu, ale chválím výběr ústřední dvojice herců. Šlo jim to pěkně, Bella je sympatická i Patrik mě příjemně překvapil. Umírací romantika pro mladé, která jistě dokáže oslovit i už dávno dospělé, předvídatelná, dojemná, poměrně vkusně natočená, však začátek obsahuje několik trapných scén, kdy kromě Patrika přehrávají všichni. Na nedělní odpoledne, kdy to máš na noťasu a telku přepínáš mezi atletikou a cyklistikou, dobré. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Krasna,dojemna,ale aj smutna,taka je tato romanticka drama,musim priznat,ze aj nejake tie slzy som uronil,neslo to inak,dostalo ma to,obrovskym plusom je dvojica,ktora stvarnila hlavne postavy,nadherna Bella Thorne a sympatak Patrick Schwarzenegger,Arnoldovi sa syn vazne vydaril,takze skvely vyber hercov,ale i vedlajsich,cize jasna volba a buuuum 5 hviezdiciek...:-) ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Příjemný romantický film, jak kdyby ho napsal Nicholas Sparks. Hlavní postava Katie je příjemná slečna, která hodně trpí tím, že nemůže jít na slunce kvůli vážné nemoci a navíc je už od dětství zamilovaná do svého souseda, který o ní do jedné noci nemá ani tušení. Jenže osud si rád zahrává a tak je dá dohromady a je to láska jako tram. Ke konci jsem se neubránila slzám, opravdu je to hodně dojemné, pro oba to byla první pořádná láska v dospívání a o to to muselo být těžké se navždy rozloučit. Bella a Patrick tvořili krásný pár a zahráli své role úžasně. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

V první půlce jsem si říkal, že buď koukám na variaci Everything, Everything s trošku pozměněnou dysfunkcí nebo na film, který je cílený na diváky, kteří vidí svůj vůbec první romantický film, tzn naprosto generický příběh se všemi zaběhnutými klišé, které lze v tomto ranku vyhrabat. V druhé polovině se mi přecejen povedlo naladit na onu romantickou linku a poměrně dobře jsem se bavil. Tenhle film se rozhodně nezapíše jako milník svého žánru, ale podobných jednohubek poslední dobou spíše ubývá, takže za mě palec nahoru...70% PS: Patrick Schwarzenegger si není ani fyzicky, ani herecky podobný s, vy víte s kým, a klidně bych se nezlobil, kdyby ho čekala nějaká zajímavá kariéra u filmu, samozřejmě mimo akční žánr (ovšem i takový Dylan O'Brien dokázal, že to jde). ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Hoci sú Thorne a mladý Schwarzi sympatickí, pekní ľudia, na ktorých sa dobré pozerá a ich láske fandíte, nedá sa ubrániť dojmu, že celé dielo je jeden ťažký gýč a kŕč. Herectvo Thorne je neprirodzené a hlavnú rolu v tom hrá nepresvedčivý scenár. Taktiež na zápletku sa čaká do úmoru a celkové vyústenie, hoci smutné, už veľmi nevylepší dojem. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)
  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)

Reklama

Reklama