Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (155)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Nádherný film o lásce. Katie trpí vzácnou nemocí a nesmí na slunce, přesto potká Charlieho a zamilují se do sebe. A je to nádherné sledovat, jak se sbližují, jak to mezi nimi jiskří, jak se do sebe zamilovávají. Ovšem ten smutný konec, bohužel to asi jinak nešlo. Ale bylo to nádherné a ještě teď mám slzy v očích. ()

Talina 

všechny recenze uživatele

Nechápu některé záporné komentáře tady a ani to, že někdo píše že mezi hlavními postavami nefungovala chemie?? Wtf? Lepší chemii má snad max Ryan Gosling s Emmou. Jinak námět je více méně ohraný s nádechem něčeho nového, ale i tak mi to nevadilo a byla jsem mile překvapena výsledkem. Samozřejmě slzavé údolí lvl 300, ale to tak mám často 😀 ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $2,8milióna║Tržby USA $9,561,064 ║Tržby Celosvetovo $27,365,467▐ Mladý Schwarzenegger to slušne ustál, Bella Thorne je v pohode. Dejovo je to také už dosť schematické tieto romantické dramatické príbehy o mladých, hrá to aj na emócie ale vďaka ústrednej dvojici to je pozerateľné, dokáže to zaujať, neotráviť. /70%/ ()

venison 

všechny recenze uživatele

"Půlnoční láska" je taková ta moderní teen umírací love story (Všimli jste si, že poslední dobou se s nimi roztrhl pytel? To nemůže být láska osudová i bez různých typů rakoviny?), která překvapivě dobře funguje především kvůli fajn obsazení.. Divák zde nenajde áčkové herce, ale myslím, že postupem času se na hollywoodské výsluní vypracují.. Mladý Schwarzenegger je rozhodně méně toporný a více líbivý než jeho tatínek.. Bella Thorne je naprosto roztomile úchvatná s takovým tím portmanovsky přirozeným hereckým projevem.. Příjemným změkčovadlem příběhu je milující otec hlavní hrdinky v podání Roba Riggla i rebelská kamarádka, kterou ztvárnila Quinn Shephard.. Scénář se dopředu odhaduje snadno a umírací téma v dnešní kinematografii už vyznívá tuctově, ale přesto mě "Půlnoční láska" zasáhla, rozebrala a nakonec i rozplakala.. Bezva zamilovaná podívaná pro holky (i kluky) do letňáku při temných horkých létem provoněných nocích.. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Na čtyři to nevytáhnu, ale chválím výběr ústřední dvojice herců. Šlo jim to pěkně, Bella je sympatická i Patrik mě příjemně překvapil. Umírací romantika pro mladé, která jistě dokáže oslovit i už dávno dospělé, předvídatelná, dojemná, poměrně vkusně natočená, však začátek obsahuje několik trapných scén, kdy kromě Patrika přehrávají všichni. Na nedělní odpoledne, kdy to máš na noťasu a telku přepínáš mezi atletikou a cyklistikou, dobré. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)
  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)

Reklama

Reklama