Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (155)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Přesvědčuji nás, že mít XPečka je špatné, o operačním systému můžeme polemizovat, ale vlastnictví nemoci Xeroderma pigmentosum to není žádná výhra. Bella Thorne sice občas nepěkně plní bulvár, zde jí to sluší. Patrick Schwarzenegger se svému otci Arnoldovi podobá a hráje docela dobře. Půlnoční láska je slušný romantický film, u kterého jsem uronil slzu. Výsledně je to za silných tří hvězd. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Jejda, to bylo ale tááák dojemný, až mě to nijak moc nebralo. Celkově mi to přišlo dost nevěrohodné, nemyslím, že lidé s touto nemocí vypadají tak, jak vypadala Katie vpodstatě po skoro celou dobu filmu. Nepatrnou expozicí při východu ranního slunce spustila, čemu se léta vyhýbala (proč sakra třeba nelehla v tom autě na zadní sedačky a něčím se nenechala zakrýt a dovézt někam, kde by mohla relativně bezpečně vystoupit?) a nakonec vlastně spáchala sebevraždu výhledem na východ slunce?? Hmmm... ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Midnight Sun" nakoniec dopadol celkom obstojne. A som trošku prekvapený, lebo je málo skutočne dobrých romantických filmov, ktoré by dokázali prekvapiť. Buď dostaneme neskutočné klišé, presladenosť alebo melodrámu. Alebo v najhoršom prípade všetko dokopy. Tento film funguje trošku inak. Nemôžem povedať, že určité elementy klišé tu nie sú, ale netlačí sa na ne moc a v niektorých prípadoch dokonca niektoré možnosti klišé absolútne odignorovali. Za čo dávam tvorcom celkom schopné plus. Bella Thorne je dobrou vedúcou herečkou vo filme a musím povedať, že je to rozhodne príjemnejšie ju vidieť tu, než v niečom ako bolo Amityville: The Awakening. Je sympatická, s Patrickom Schwarzeneggerom má dobrú chémiu a vznikajú z toho celkom zlaté momentky. Osobne mám pocit, že hoci prvá polka bola viac klišé, tak som si ju asi užíval viac ako druhú. Lebo sa viac sústredila na romantické časti. V druhej polke to bolo viac dramatické a hoci je tam tiež veľké množstvo dobrých momentiek, tak je mi jasné kam to pôjde. Mrzí ma, že Morgan je tu viac menej nevyužitá a mohla mať určite viac priestoru. Na druhú stranu sa film ale sústredí na to, na čo sa sústrediť má. Ako celok film funguje a myslím si, že na romantickú náladu je uspokojivý. Ak chcete teda byť so svojou polovičkou v romantickej nálade, tento film nie je zlá voľba. Hodnotenie: B- ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, když snímek se zajímavým námětem, je natočen tak nezajímavě a s ničím navíc. Přitom herecky dobře obsazené a hlavně se zajímavým námětem. Ovšem je to trestuhodně krátké a nezasáhne to jak má a jak by dle příběhu rozhodně mohlo, což je obrovská škoda. Zbytečně krátký úvod a vlastně vše je zbytečně zkratkovité. Naštěstí tam jakási chemie působí a přes některý amatérismus jsou i zajímavé scény. Ovšem vím že tohle mohlo mít úplně jinou úroveň, s trochou více snahy a originality a to je to co zamrzí, ale přesto jsem se nenudil....55%. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Mám tri dôvody prečo nemôžem ísť do plných ...1. Nič neprekoná Japonský originál z roku 2006, 2. Bella Thorne je rozhodne pekná žena, ale nie je charakterná herečka, a neuveril som jej to, 3. koniec čo hral na city mi nevadil, vadilo mi nelogické správanie zvyška postáv na konci filmu. Ale bod navyše dávam, Bella to naspievala krajšie ako Jui. Edit (nakoniec som dal aj tak 5*) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)
  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)
  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)

Reklama

Reklama