Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (155)

Miseet 

všechny recenze uživatele

Kdo říkal, že romantický film musí končit dobře? ... Hrozně jsem jim to přála. I když na romantický filmy vůbec nejsem, tohle mě bavilo a nechala jsem se do toho úplně vtáhnout. Děj, jehož konec byl velmi smutný, párkrát mi i slzička ukápla, byl krásný a plný emocionálních momentů. Ti dva to zahráli skvěle a láska z toho úplně vyzařovala! Za mě plný počet! ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, když snímek se zajímavým námětem, je natočen tak nezajímavě a s ničím navíc. Přitom herecky dobře obsazené a hlavně se zajímavým námětem. Ovšem je to trestuhodně krátké a nezasáhne to jak má a jak by dle příběhu rozhodně mohlo, což je obrovská škoda. Zbytečně krátký úvod a vlastně vše je zbytečně zkratkovité. Naštěstí tam jakási chemie působí a přes některý amatérismus jsou i zajímavé scény. Ovšem vím že tohle mohlo mít úplně jinou úroveň, s trochou více snahy a originality a to je to co zamrzí, ale přesto jsem se nenudil....55%. ()

Reklama

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Well.. rozjezd to ma dobrej ale zhruba od pulky to zacne pusobit hrozne cringe a ke konci se to zase snazi hrat moc na city. Kazdopadne u Belly odvedli make up artisti velmi decent praci i jeji herectvi a zpev nebyl vubec spatnej. Mladej Arnie trochu pokulhaval, ale aspon pusobil prirozene. Proste dalsi takova romantická teen jednohubka kterou moje cynicka duse nedokaze ocenit na plne care. Silná 3* = 70% ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Zázrak (jako, že bysme viděli něco,co tu ještě nebylo) se nekonal, ale je to velmi hezký a dojemný milý film se spoustou krásných písniček... Bella Thorne je nádherná, nádherná, Patrick jako by tátovi z oka vypadl a zdědil i herecký "talent" (čti celý film se jen usmívá a nehraje) - bohužel nevime, jestli zdědil i skvělou angličtinu, protože film je nasazen do kina v dabingu (dost nepochopitelně)...je to samozřejmě průhledné a nějak srdce-ryvný konec se taky nekonal, ale pozor (SPOILER - neskončí to šťastně, Katie umře- což je rozhodně plus)...Subjektivně se mi to líbilo hlavně proto, že sám jsem nemocný, takže jsem si celý film říkal, že na diskotéce jsem byl prvně v pětadvaceti a vlakem jsem jel shodou okolností před dvěma týdny - ale po asi 14letech...Doporučuju jako podklad k rande...viděno v kině...95% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Příjemný romantický film, jak kdyby ho napsal Nicholas Sparks. Hlavní postava Katie je příjemná slečna, která hodně trpí tím, že nemůže jít na slunce kvůli vážné nemoci a navíc je už od dětství zamilovaná do svého souseda, který o ní do jedné noci nemá ani tušení. Jenže osud si rád zahrává a tak je dá dohromady a je to láska jako tram. Ke konci jsem se neubránila slzám, opravdu je to hodně dojemné, pro oba to byla první pořádná láska v dospívání a o to to muselo být těžké se navždy rozloučit. Bella a Patrick tvořili krásný pár a zahráli své role úžasně. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)
  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)

Reklama

Reklama