Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední den školy se uhlazený učitel Andy Campbell nechtěně zasadí o vyhazov svého obávaného kolegy Rona Stricklanda. Když ho pak Strickland vyzve na pěstní souboj, Campbell musí najít způsob, jak se vyhnout krutému výprasku. Ice Cube a Charlie Day hrají v komedii "Na férovku, pane učiteli" dva středoškolské učitele, kteří se chystají vyřešit své rozpory pěkně po „drsňácku.“ Poslední den školy se uhlazený učitel angličtiny Andy Campbell (Day) ze všech sil snaží udržet věci pod kontrolou, a to i navzdory nejapným vtípkům maturantů, špatnému vedení a rozpočtovým škrtům, které ohrožují pracovní místa. Všechno ale začne jít od desíti k pěti poté, co se nechtěně dostane do křížku se svým mnohem drsnějším a obávanějším kolegou Ronem Stricklandem (Ice Cube), který Campbella vyzve na staromódní pěstní souboj za školou. Zpráva o potyčce se šíří rychlostí blesku a stane se přesně tím, co tahle škola – i Campbell - potřebují. (HBO Europe)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (109)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Jako kolekce několika opravdu povedených scének super, co se ale celkového filmu týká, asi nemůžu říct, že bych byl odvařenej. Taková kombinace Fakjů s... no ani nevím s čím. Mít to propracovanější příběhovou linku, byl bych asi spokojenej. Jenže film stojí jen a pouze na kompilaci různých vtipných situací a vulgarit (styl ala naházíme tam toho co nejvíc a je jedno, že se něco nepovede a že to potopí ke dnu - bez až moc zbytečností by to byla bomba). No, a bohužel ne všechny zamýšlené vtipy nejsou vtipné, občas se i dostaví trapnosti. A to je škoda, protože jako někdo, kdo má podobně pitomý komedie rád, jsem potenciál viděl. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Hrozně trapné. Dokoukal jsem jen se sebezapřením všech hodnot ohledně dobrého filmu a ze zvědavosti, jak to zakončí ... no, blbě ... trpěl jsem ... odkdy může být zaprcatělá kulička jménem Ice Cube borec, alfa samec a totální mlátička ... humus a trapnost kam se podíváš ... Tímto posunují Amíci hranice filmového nevkusu o notný kus dále ... ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Infantilná nezaujímavá a nevtipná zbytočnosť. X- krát variované myšlienky a postrehy, ktoré sa dajú vidieť viac menej v každom jednom predstaviteľovi podobného žánru. A ani Charlie Day to nezachráni. Vtipy sú asi pre zúčastnených a ľahkosť komédie s akou narába Will Farrell je v tomto úplne neprítomná. Nenudí to, ale načo to pozerať? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další z amerických komedií, která se snaží sázet na postavičky a na absurdity. Absurdity jsou fajn, ale film se bere moc vážně na to, aby tam mohly fungovat. Postavy jsou nudné, hlavně proto, že titulní hrdinové jsou na první pohled tak průhlední, že vás nudí, jen se na ně podíváte. A ne, vtipné to prostě není ani chvíli. ()

EYO EYO 

všechny recenze uživatele

Je to celkom v pohode ,občas som sa smial ,nejake menšie zhrunutie:ice cube ako učitelský drsnák ktorý keď uvidí nejakeho žiaka hrať sa na telefone cez hodinu ,tak mu ten telefon rozbije o stenu a vybehne nanho zo sekerou .Charlie day ako slaboch ktoreho vyzve na bitku ice cube ,charlie bude celý dosratý ,policia si z neho bude robiť p*ču ale na koniec mu aj tak hubu rozbije . Film sa mi celkom páčil len ma sral ten scénar ,kamera sa celkom dá (film celkom odporučam pozriet na oddych , neodporúčam to pozerať z rodičmi ,hlavne za to porno čo tam puštali na začiatku XD)/55% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Georgii v USA. (kellne)
  • Ice Cube řekne ve filmu: „Fuck the Police,“ což je odkaz na jeho minulost. (Salem)
  • Při scéně s kávovarem ve sborovně střídavě je a není hrnek v kávovaru. (LERw!g)

Reklama

Reklama