Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 5

Recenze (164)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mám za sebou třetí sérii a je až s podivem, jak moc se třetí série drží knih, logicky je mu to vyčítano, tak jako v předchozí sérii, se zase vyčítalo to že byla z větší části vymyšlená. A řeknu to na rovinu, první čtyři epizody byli takové kostrbaté, né že by byli špatné, ale příběhově to občas drhlo, ale pak přišla páta epizoda a ta to posunula do těch míst, ve kterých to mělo být už od začátku. Co se mi líbilo, že každá postava tady váhá nad svými činy, má osobní dilema co by měla udělat, komu věřit, na čí stranu se přiklonit, jako volbu učinit, protože každé rozhoduntí má své následky. Ale zkrátíme to, tahle série mi nabídla intriky, perfektní souboje, monstra.....v tohmle směru jedno vypadlo asi ze Dark Souls a písně, opět po hudební stránce radost poslouchat. Původně to mělo být za čtyři, ale když kouknu na ty odborné recenze, tak tam těch pět s chutí dám a sem s čvrtou sérii. Jo a snad se bude Henry Cavillovi dařit u DC, má tam prý nosit kafe a zákusky, takže v tomhle směru je to kariérní postup. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. - Upřímně čekal jsem od této série leccos. Co, ale musím uznat, nebylo to špatný. Sbohem Henry, nedivím se, že jsi to opustil. Tento seriál mám nesmírně rád, tedy spíše první sérii. 2. série byla opravdu na nic a katastrofální prequel ne třeba komentovat a další prznění super značky Netflixovským stylem je opravdu smutné a je mi líto co nám fanouškům s tím provádí. I tak, tahle série nebyla katastrofa a opravdu se dala. Dialogy mají nějakou váhu narozdíl od té 2 série. Příběh je stravitelný. Skvělé zakončení a však ta hořká pachuť Netflixovskýho prznění napříč sérii a těch meh epizod tu stále je. Jako důstojná rozlučka s Geraltem lomeno Henry Cavillem si nemohu stěžovat. Sedm, ale přece jen s odřenými uši. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbilo se mi víc, než předešlé série. Konečně sleduji příběh, který jsem očekával z knih. Ciri je v posledních epizodách konečně taková, jakou jsem si ji představoval - opuštěná, bloudící, hubená, odhodlaná vytvořit si nový svět. Motání v kruhu, které mi vadilo v druhé sérii, zde není - všichni mají odteď přímou cestu. Děj skončí v logickou chvíli. Vlastně mě nenapadá, co bych mohl výrazněji kritizovat (nadbytečnou bisexualitu, vzhled Milvy - ale to jsou drobnosti). P.S. Epizoda na poušti Korath se mi líbila. ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada je jasné zlepšení od dvojky, protože se věci konečně začali hýbat dopředu a kupodivu často v souladu s předlohou. Také tu více funguje chemie postav a to i těch vedlejších (Vilgefortz/Tissaia, Dijsktra/Filipa). Zároveň je ale vidět, že už nebylo tolik peněz - některé triky jsou viditelně horší než dříve a pár vedlejších soubojů je odfláknuých - na druhou stranu je tu ale pár soubojů hodně dobrých. Hlavním problémem možného pokračování tak je odchod Henryho Cavila. Je sice pravda, že děj předlohy teď směřuje hlavně na Ciri, ale i tak to bude těžké zkousnout. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

byť jde příběh dost mimo Sapkowskyho předlohu se mi první serie poměrně líbila a to zejmena diky Cavilovi, který Geraltovo herni alterego vystihl velmi věrohodně, je vidět že patří mezi nás gamery. Bohužel jeho role bude nahrazena a ve 3 serii se na plno dozvídáme proč. Ve třetí serii se totiž naplno rozvíjí dnes už standardní hollywoodská demagogie a posedlost bezvyznamnou život devastujici ideologií. Teplej Radovid je už i na mně moc, takže bohužel jediné co mohu dnes pochválit je už jen perfektni visaž a postava Anyi Chalotra, a pak že britky jsou šeredný. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Bojový choreograf Wolfgang Stegemann se vrátil ke 3. sérii, aby připravil bojovou scénu podobnou z první epizody Začátek konce (2019). Do přípravy druhé série nijak nezasáhl. (Geralt z Rivie)
  • Když se Marigold (Joey Batey) při pozorování Geralta (Henry Cavill) s Yennefer (Anya Chalotra) zmíní o tom, že není nablízku jednorožec, naráží tím na známou sexuální scénu ze hry „The Witcher 3“. (p3tris)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno