Reklama

Reklama

Drsný Stylista

(pořad)
Promo
Reality-TV
Česko, 2014, 12x21 min

Obsahy(1)

Televizní pořad o dvanácti epizodách postavený na změnách vzhledu obyčených lidí pod taktovkou nekompromisního stylisty, kadeřníka a maskéra Pavla Filandra. Vysíláno na TV Harmonie. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Promo

Recenze (6)

helmiczka odpad!

všechny recenze uživatele

Ja neviem. Bol som presvedčený o tom, že sa jedná o paródiu a že stylista je len herec. Ale po googlení sa zdá, že sa tým fakt živí :-O neuveriteľné. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No ty vole to je hrůza – ježíš pardon, ale tvoje vlasy asi hřeben nikdy nepotkali. Si děláš prdel ne, co ty zuby a ty laciné hadry od Vietnamce – na to chceš jako někoho sbalit? Co to vrabčí hnízdo na hlavě, tomu říkáš vlasy…Větší hnus jsem v životě neviděl a nečum tak na mě…Jo tak tenhle stylista byl vážně kokot. Možná svojí práci rozumí a choval se jak buran hlavně kvůli TV a sledovanosti, ale spíš než uznání za svou práci by měl dostat pořádně přes svou nevymáchanou hubu. Ivanna Benešová a její prozatím nejslabší dílo, co jsem viděl. Ale lidi nakonec odcházeli spokojení, tak ODPAD to asi nebude… ()

Reklama

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Přiznám se že jsem se u tohoto pořadu nenudila. Ale pan stylista bohužel neumí být ani trochu diplomatický a najít na člověku i nějáké pozitivní stránky z hlediska vzhledu a oblečení. On zkrátka každého považoval za odpad. Musím říct že některým lidem to oblečení slušelo předtím. Po změně vypadalo někdy dost lacině. A účesy na jedno brdo. Krátké vlasy, mikáda... Hmm po druhém dílu to přestalo být originální. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Drsný Stylista Pavel by si měl ujasnit rozdíl mezi přímočarou kritikou a neomaleným hulvátstvím. Ne, že by účastníci pořadu nepotřebovali zásah, mnohdy, což je v našem osvíceném století ančovičky neuvěřitelné, dokonce i poučení o základní hygieně, ale zahájit proslov s pohledem na ženu slovy - no ty vypadáš, ty strašidýlko - a konstatovat, že na ženském břiše po těhotenství jsou, fuuuuuj, no držte se, jizvy, je poněkud kách. Předpokládám, že některé díly, ne-li všechny, byly předem domluvené, zrovna scéna nejmenované matky vypadala hodně nahraně, stejně jako její oblečení bylo od oka velmi nevěrohodně strašlivé, což svou hrůzu nahánějící, po většině obličeje nanesené, všechny odstíny růžové už jenom podtrhávaly. Stejně tak nejapné byly poznámky na čtyřnásobnou matku samoživitelku (které vyrobil pekelný cikánský melír a to poté, co jí zkritizoval její vlastní výtvor z tmavé barvy) a mladý manželský pár. Lézt za lidmi s kamerou až do kabinky a ukazovat detaily z jejich spodního prádla a ostrovtipnými komentáři je vystavovat posměchu, bylo zbytečné. (A fakt, že bývalý starosta Prahy 11 Dalibor Mlejnský na to měl soukromí, svědčí o nedůslednosti drsného stylisty.) Určitě není špatná myšlenka mít odborníky na to jak má člověk vypadat, aby pohled upoutával v dobrém slova smyslu. Ruku v ruce s tím by jako ve Světácích měly jít kurzy společenského chování, jinak ta poměna opičky v člověka připomíná Hauffovu pohádku O mladém Angličanu. Proměnu chování by tady v první řadě potřeboval pan stylista. ()

Reklama

Reklama