Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (370)

misterz 

všechny recenze uživatele

Až moc feminosexistické a pre mužského diváka absolútne nevhodné. Scéna v obchode však bola sranda, tá sa vydarila - tak blbé a strelené až to bolo dobré (k tomu ešte výborne zvolená hudba). Ďalšie plus už vidím len v herečke M. Kunis, ktorú mám celkom rád, a ktorá tak aspoň v mojich očiach a z prízemných dôvodov, zachránila čo mohla, no.... vlastne, aj tak toho veľa na záchranu nebolo. Podpriemer. 40/100 ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Velké nadšení. Seděly mi naprosto všechny vtípky a hlášky, to se jen tak nevidí - této scénáristické dvojice se musím držet! Fakt jsem se bála, že to bude stupidní, jako většina podobných filmů, ale byla jsem příjemně překvapena. Ze sálu jsem odcházela s úsměvem na rtech a dobrou náladou - miluju to, když se mě komediální filmy dotknou. Skvělej soundtrack. Závěr s real maminama byl moc milej. Christina Applegate dokonalá. Holt vzdávám i mé oblíbené Kristen Bell, Mile Kunis a Kathryn Hahn. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Milujeme svý děti. Ty svý blbý, sobecký, nevděčný, malý spratky." Já je taky miluju, i když je občas nenávidím. A taky nejsem žádný podpantoflák, takže kdyby manželka chtěla kandidovat na prezidentku Rodičovské unie, tak ji v tom podpořím, zaopatřím děti, vymaluju celý dům a pořádně uklidím. Takový jsem chlapák. A jelikož mi po tom všem zbyla ještě trocha času, tak se přiznám k tomu, že mě klišovité Matky na tahu sice neměly čím překvapit, ale přesto mě pobavily. Zejména zúčtování se strážným v supermarketu mi skvěle zavonělo krví, ale trošku mě po hovorech mezi děvčaty začalo trápit, že nejsem obřezaný. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Šílené, zvrhlé, místy téměř absurdní, ale právě v tom tkví ten humor. Pokud dokážete přistoupit na zvrácenost a trhlost tohoto filmu, zaručeně se pobavíte, protože tenhle film je v podstatě sympatický tím, že si dělá legraci sám ze sebe. A daří se mu to výborně. Navíc je zajímavé, že i přes celou tu nadsázku má dokonce i malý přesah, a troufám si říct, že nejvíc si ho užijí ženy, které už matky jsou a ví, co výchova dítěte obnáší. Což já sice nejsem, ale pro to "poselství" o tom, že není třeba se snažit být až tak dokonalá máma, která zvládá všechno, jsem i tak měla velké pochopení. Ať už se člověk snaží být dobrým rodičem jak chce, nezaručuje to vždycky tu správnou výchovu a někdy dokonce výsledek může být zcela opačný. I rodiče jsou jenom lidi a mají právo se někdy zachovat zcela nepříkladně. :) Mimochodem, Mila Kunis v hlavní roli byla skvělá volba. Stejně tak ta "banda" ostatních matek, v čele s Christinou Applegate. ~(4,1)~ ()

venison 

všechny recenze uživatele

I když jsem čekala uvolněnou slátaninu, ta komedie "Matky na tahu" mě mile překvapila.. Jasně, něco je až tupě vyhrocené, ale vesměs jsem se celý film cítila příjemně a uvolněně.. Velmi často jsem se zasmála.. "Matky na tahu" není film jenom matkách, ale především o ženách, na které jsou v současné době kladeny vysoké nároky.. Musí být krásné, štíhlé, nonstop upravené, příjemně naladěné, sexu chtivé, v zaměstnání úspěšné, skvělé organizátorky, finančně nezávislé a perfektně pečující o své děti i drahé polovičky.. Každá žena je tlačena do role superwoman a všechny její superlativy jsou navíc brané jako samozřejmost.. "Matky na tahu" je film, který úsměvnou formou a vyhroceným dějem boří mýty a ukazují, že uvnitř každé ženy je nespoutaná sprostá holka, která se chce dostat na povrch.. Navíc ústřední trojka v čele s Milou Kunis měla pěkně a komediálně zpracované charaktery.. Christina "Melounek" Applegate byla skvělý "padouch", který ovšem nebyl jen černočerný, ale měl i své šedé odstíny.. Navíc hlavní hrdinka nebyla najednou jen cool mamka, ale nesla si za své nezodpovědné chování následky.. Bavilo a moc, taková holčičí jízda po třicítce, a od komedie mi to fakt stačí :-) Od ní nepotřebuji sofistikovaný děj a herecké výkony hodné Oscara :-) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste New Orleans. Krátko však filmári pracovali aj v Chicagu. (MikaelSVK)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama