Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (369)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Klasická Hollywoodska remeslená brainwash kino snímka na ktorej (ako vidíte za jednu hviezdu) sa mi páčilo to, že bolo očividné na scenáristoch, že asi majú s rozvodmi alebo s rozvedenými mamičkami skúsenosti lebo to čo sa tam dialo v istých scénkach hraničilo skoro s dokumentom :) veľmi realistické a možno trošičku zábavné. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $113,257,297Tržby Celosvetovo $183,936,074 Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,015,498Tržby za predaj DVD v USA $10,573,837║ fajn, praštená odjebávka ale pobavilo, Kuniska je šmrncovná /75%/ ()

Reklama

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele

Čas od času se mi stává, že po zhlédnutí filmu ještě pět minut koukám do blba a říkám si: “To bylo něco”. Bad Moms jsou právě jedním z nich. Mile Kunis ta role skvěle sedí, stejně jako ostatním špatným matkám. Ve filmu snadno najdete desítky vtipných situací, které jsou doplňovány skvělým mixem hudby. Výborně to odsýpalo od začátku až do konce. Závěr, který mnoho lidí zkritizovalo, jsem já pochválil. Přesně takhle mají končit komedie. Dobré komedie. A že jich moc není. Tohle mi prostě sedlo. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Bohužel neexistuje řešení pro touhu žen stát se supermatkami, tj. zvládat co nejvíce rolí ve svém životě (matka, kuchařka, zaměstnankyně, sexy dračice v posteli...), takže je pochopitelné, že mainstreamová komedie na toto téma půjde z extrému do extrému, a nakonec skončí jakýmsi prapodivným pohádkovým "happyendem" (proti vydírání matek okolní společností, tj. jinými matkami se dá bojovat, proti vydírání matek vlastními dětmi nikoliv). Naštěstí pro diváka je tu Kathryn Hahn, která dokáže skvěle hláškovat s přesným timingem (demonstrace mikinou nemá chybu). A i když se dopustím politicky nekorektního výroku, který mě v den posledního MeToo soudu pošle do pekla, musím to říci nahlas: Jada Pinkett Smith neumí hrát. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Ak si odmyslím to, že každý chlap ktorý nevyzerá tak, že sa práve vrátil z fotenia reklamy na spodné prádlo je vykreslený ako totálny hňup a hovado, tak je to prekvapivo veľmi milé a sympatické. A takisto je veľká škoda tej dementnej zápletky s voľbami, ktorá to strašne brzdila. Inak fakt príjemna oddychovka so super castingom. Vo svojom žánri a súčasnej konkurenci v pohode 7/10 P.S. Má to veľmi pekné záverečné titulky, ktoroé mi to hodnotenie v poslednej chvíli vytiahlo tak vysoko. Ale to tvrdím ako človek, ktroému prišiel dojímavý Martha twist v BVS :) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)
  • Tento projekt sa mal pôvodne natáčať v produkcii Paramount Pictures, v hlavnej úlohe s  herečkou Leslie Mann a v produkcii Judda Apatowa. Po tom, čo táto dvojica od projektu odstúpila, film prešiel pod patronát spoločnosti Stx Entertainment, ktorá do hlavných úloh obsadila trojicu Christina Applegate, Kristen Bell a Mila Kunis. (beso74)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama