Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (370)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Navzdory velice slibným ukázkám, koná se průměrná komedie, která ale i tak vybočuje z řady. Ty nejlepší a nejzábavnější scény jsme mohli nejdříve vidět v trailerech. Chápu, že snímek spíše ocení matky s dětmi. Jelikož to já nejsem, tak musím film hodnotit jen po stránce příběhu a vtipu. Přiznávám, občas jsem se zasmál a i hlasitě. Jinak se ale jednalo převážně o vulgární humor, který se zaměřoval na dívčí diváky. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Desperate Housewives, dlaždičsko-dementní variace. Dejme stranou, že uvěřit Mile Kunis roli strhané matky je stejně těžké, jako vidět Melissu McCarthy u striptérské tyče a neoslepnout. Tyhle splašky na mě s železnou pravidelností leje Seth Rogen a ozvláštnění chromozómem XX či myšlenkou, že institut dokonalé matky je jen život omezující chiméra, se nakonec stejně utopí ve stoce přeplněné chlastem, vicodinem a klišé.. Ta poněkud volná kultura firmy, kde na částečný úvazek pracovala Amy, mě nesmírně zaujala a asi jsem odhalil i skutečný předmět jejich podnikání. Vzhledem k tomu, že se pachem kávy maskuje kokain, pojal jsem podezření, že čtrnáctidenní celozávodní dovolená spjatá s úmrtím Jona Sněha bude mít nějakou spojitost s vybouchlou zásilkou z Kolumbie.. ()

Reklama

mortak 

všechny recenze uživatele

Bohužel neexistuje řešení pro touhu žen stát se supermatkami, tj. zvládat co nejvíce rolí ve svém životě (matka, kuchařka, zaměstnankyně, sexy dračice v posteli...), takže je pochopitelné, že mainstreamová komedie na toto téma půjde z extrému do extrému, a nakonec skončí jakýmsi prapodivným pohádkovým "happyendem" (proti vydírání matek okolní společností, tj. jinými matkami se dá bojovat, proti vydírání matek vlastními dětmi nikoliv). Naštěstí pro diváka je tu Kathryn Hahn, která dokáže skvěle hláškovat s přesným timingem (demonstrace mikinou nemá chybu). A i když se dopustím politicky nekorektního výroku, který mě v den posledního MeToo soudu pošle do pekla, musím to říci nahlas: Jada Pinkett Smith neumí hrát. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Producenti, keď vymýšľajú ďalší spotrebný tovar pre určitú divácku skupinu, tak sa držia osvedčených škatuliek a klišé ako kliešť. A nakoniec možno majú aj pravdu. Možno si chcú tridsiatničky s deckom či deckami pozrieť vo vytúžený voľný večer prestrelenú komédiu o "svojich životoch" s vopred ohadnuteľnými situáciami. Ak je chlap priemer, tak samozrejme nemôže zostať s najväčšou kočkou vo filme, na tú čaká vyšportovaný megafešák s dokonalým telom a ešte dokonalejšou povahou. A nakoniec nás čaká samozrejme premúdrelý preslov pred stovkami žien. Herecky film ovládla Kathryn Hahn, Mila je fajn a zvyšok nestojí za reč. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Trailer mě nezaujal a fakt jsem byl téměř přesvědčený, že půjde o nevtipné klišé, které tu neuvidí červenou barvu ani z vlaku... No a nakonec jsem se řezal smíchy v kině jako nikdy a místy se mi i chtělo zvednout ze židle a zařvat něco ve stylu "yeeeeea fuckin' bitch!"... :D No, co Vám budu, prostě absurdní úlet jak blázen, záměrná přehnanost až sebeparodie a blbej styl humoru - přesně tak, jak miluju. Snad bych se nebál příště ještě víc odvázat a vyhnout se hlušším místům, ale většinu stopáže jsem se bavil prostě královsky. Nevím, jak se zapnutým mozkem, ale s vypnutým určitě 5*. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama