Reklama

Reklama

Ring 2

  • Japonsko Ring 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Už jste slyšeli o videozáznamu, který je lepší nikdy nevidět? Zatím každý, kdo ho zhlédnul, do týdne zemřel v záchvatech hrůzy. Jste v nebezpečí, i když se o něm chcete dopátrat něco víc! Stejně jako odvážná Mai Takano, která se snaží zjistit okolnosti smrti svého přítele Ryuji. Brzy se dozvídá o dívce Sadako, která zemřela před mnoha lety, ale její vražedný duch stále žije a neúnavně hledá další oběti. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Títo Japonci sú veru divné nátury. Prekombinovaným scenárom ma zrovna neuchvátili. Herecké výkony ani nedokážem objektívne posúdiť. Proste iná kultúra. Atmosfericky je to však hodne pôsobivé. A pokiaľ ide o horrorové scény, tak tie sú skutočne desivé. Ich vizuálne spracovanie, podporené skvelým ozvučením, vyvoláva zimomriavky. Bezpochyby je to kvalitnejší horror ako jeho americká verzia. *** ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Výborná a logická návaznost na první díl a v podstatě ukončení série. I když, ještě jeden film nás čeká, a právě první vteřiny Ringu 0 naznačují, že zlo, je stále mezi lidmi, konkrétně mezi Japonci. A je jasné, že těchto několik úvodních vteřin, jsou z budoucna po Ringu 2. Opět velmi silná atmosféra. Divák už zná jméno Sadako Yamamura, a ví, co dovede. Proto je více než zajímavé, jakým způsobem bude policie vést vyšetřování, což je také nedílnou součástí tohoto dílu. Příběh prožíváme s novou dvojicí, pro kterou je tohle všechno zcela nové. Nicméně Mai něco málo ví, nepochybně cítí a vizuálně tuší. Čím více se dozvídá, tím více je to pro ní reálnější. Pozorovat její narůstající děs, kdykoli se dozvídá více informací o energickém, pro ni zatím, neznámém zlu, je základem skvělého plynutí děje. Je zde také vědecké vysvětlení, této neskutečně zlé energie, v postavě dr. Kawajise a takový, řekl bych, vývoj, nebo další možnost zloby, v postavě studentky Kanae. Toto je konec Sadako tak jak ji známe. Stále ale chybí celá podstata zla, takže bez váhání do Ringu 0, odehrávající se v 60. letech. ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Chudobnejšia dvojka, hlavne čo sa týka príbehu. Vyzerá to ako by ho Nakata splácal cez víkend. Menej strachu, menej hereckého umenia, menej originality. V 2ke sa vraciame opäť tam, kde sme boli v jednotke (čo sa týka exteriérov aj interiérov), sem-tam prihodil režisér niečo nové. Jemne vás zamrazí asi len 3 krát. ()

mankamanka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ani nepotřeboval hromadu počítačových efektů, aby mě dokázal děsit k smrti. Stačila mu atmosféra. A ta by se dala krájet. Jako milovník knižní předlohy jsem navíc musela ocenit, kolik si z ní film vzal. Tenhle díl pro mě daleko předčil první, a americkou verzi taky nechává hodně za sebou. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Po kvalitní jedničce přišlo pokračování, které je atmosférou stále kvalitní, ale nepřineslo to v příběhu nic nového a objevovali se podobné scény jak v díle předchozím. Největší chybu, kterou nikdy neodpustím je, že ukázali opravdovou tvář Sadako, a trochu SPOILER!!: že na konci nechápavě, když jsem byl do toho jemně "zažraný", tak řekne: "Jak to, že jsi jediná, která přežila?"(viděl jsem to v českém znění, takže v japonštině to nemuselo znít tak uboze jak v dabingu..) jak tohle mohl Hideo Nakata dopustit- ze zajímavého filmu se rozuzlil smíchu plný konec, bohužel.... mé hodnocení 2,5 hvězdičky... ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama