Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cuky Luky Film Vám povypráví příběh začátku ztřeštěného kamarádství, které je navždy změní. Cuky (Peťa Polnišová) je neuznaná video-bloggerka, která touží po slávě a Luky (Zuzana Šebová) je naopak celebrita na výsluní, která má vše, co by si člověk mohl přát. Jedna věc ale přecejen chybí a tou je láska. Aby Luky získala muže svých snů, musí z obyčejné ženy z lidu vytvořit Miss. Co se však stane, když tou obyčejnou ženou bude právě expertka přes trapasy - Cuky? (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

eXot12 

všechny recenze uživatele

Úprimne nechápem tieto hodnotenia a zaujímalo by ma koľko ľudí čo dávali odpad alebo slabé hodnotenie to naozaj videlo! Ak idem do kina tak mám dáke očakávanie od toho filmu a tie sa mi naplnili alebo nenaplnili a od toho sa odvíja hodnotenie, ale kto ide do kina na úplnu sračku alebo kto čakal nejakú hlbokú pointu? Tento film mal pobaviť a to spravil, možno trošku inou formou ako niekto čakal, ale jednoznačne pobavil navyše to nebola úplne plytká a trápna komédia. Tento film si zaslúži tak 60% ()

gstudio 

všechny recenze uživatele

Pokud zhovadilost "Vítejte v džungli" s Van Dammem má se všema těma hovnama, blitím a válením v bahně od místních "odborníků" 41%, musím Cuky a Luky navzdory Lucii Bílé a lehkému přešpulení dát v zájmu vesmírné spravedlnosti 5 hvězdiček. Cuky Luky Film totiž solidně míří na komoru české a slovenské Cosmopolitan populaci a na rozdíl od výše zmíněného opusu "Vítejte v džungli" nepostrádá vtip a děj. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ak to poznáte z Kredenca, tak tam idete apriori na komédiu, v ktorej očakávate všetko. Čo ale nakoniec dostanete? Film, ktorý má dej ( !!! ), zápletku, solídne herecké výkony, reklamu na Bory a jeden vtípek, kerý sa isto uchytí ( Na Pleťa! ). Pomedzi to známe herecké tváre, divú sviňu Bambiho, niekoľko záderov do slovenského showbiznisu a v potitulkovej scéne ( áno, presne tak, obsahuje to potitulkovú scénu a dá sa to do nej vydržať ) si dokonca robia srandu aj samé zo seba. Ale. Človek tam ide s vidinou praštenej komédie, kde sa budú gagy sypať z rukáva a preto paradoxnejšie vyznieva fakt, že Všetko alebo nič, čo nie je komédia ako taká, vyznie vtipnejšie a funkčnejšie. Na druhej strane, je to dopozerateľné, čo pri ohlásení filmu asi nikto nečakal, videl by som tam potenciál na dvojku a keď sa to dostane na tv obrazovky, budeme sa s tým stretávať minimálne raz ročne. Pocitovo je to presne tam kde Vojtech. Neurazí, nezabaví. Pocitovo by boli dve, ale Šebovú môžem. 3 z 5 ( Kino Dukla Svidník ) ()

ScarPoul odpad!

všechny recenze uživatele

Už veľmi dlho som nedal odpad! Film je nefunkčný, nevtipný a nevkusný. Nie je tam jedna pamätná scéna, jeden zaujímavý dialóg a ani jedna zaujímavá postava. Dopozerať to je strašné utrpenie, ktoré sa svojimi cameo roličkami rovná pocitu, keď vidíte prvý krát slovenskú verziu We are the world! Scénaristický, chaotický mišmaš. A to prasa.. Preboha načo to Prasa! Naozaj najhoršia vec akú som videl za hodne dlhú dobu. ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

Dvě slovenské aktérky televizních skečů a český režisér Karel Janák, zkusili natočit bláznivou komedii z prostředí soutěže krásy. Tedy ten začátek je opravdu bída, ale nakonec se to lehce vylepší a dá se to i dokoukat... jauuu, PS: to bolelo. (2D dabing) Rozpočet: N/A, Tržby v ČR: 516 773 Kč. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)
  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama