Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cuky Luky Film Vám povypráví příběh začátku ztřeštěného kamarádství, které je navždy změní. Cuky (Peťa Polnišová) je neuznaná video-bloggerka, která touží po slávě a Luky (Zuzana Šebová) je naopak celebrita na výsluní, která má vše, co by si člověk mohl přát. Jedna věc ale přecejen chybí a tou je láska. Aby Luky získala muže svých snů, musí z obyčejné ženy z lidu vytvořit Miss. Co se však stane, když tou obyčejnou ženou bude právě expertka přes trapasy - Cuky? (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Nuz, z principu odpad, to je nefer a prikomplexovane. Kredenc som otvaral kazdu sobotu, pobavil ma, ale tento pocin v kredenci nesedel. Sliapal si vlastny kamenny chodnicek, bol farebny, vesely a uleteny. Miestami vtipny, samozrejme nastala situacia kedy sa mi zpyrila pokozka, nechty som zadrel do operadla a z ust mi vysla zvlastna pachut. // Obsahuje dokonca sceny , pri ktorych som musel odvratit zrak od platna ( Tweens, Drobna) // . Dievcata svoje role velmi dobre zili, strateny Janak len neisto plnil spary medzi napadmi. Keby som vedel ze ide o totalny potrat, isto by som siel radsej na prvosienky. Celkovo neurazitelny a stravitelny pocin , pre tych co maju radi farby, absurd, prekvapive konce a neznasaju smotanku. Ta tretia je do fondu slovenskej kinematografie. P.S: Tych zvieratiek mi je luto,.... ()

helrohir odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ako sa dalo čakať, film je nevydarenou zmesou otrasných hereckých výkonov, scenára z pera divej svine a z 90% nevtipných vtipov. Tých pár heftíkov, čo ma dokázalo rozosmiať (Lasica, Pleťo,..) film určite nezachránia. Možno keby film nemal viac než hodinku a pol, bolo by to o niečo znesiteľnejšie, ale ináč bohužiaľ... ()

Reklama

karelkilian 

všechny recenze uživatele

Ke sledování této komedie nás přimělo obsazení - Petru Polnišovou a Zuzanu Kubovčíkovou-Šebovou známe z Horné Dolné, a protože Tereza a především Erina jsou naše oblíbené postavy, museli jsme vidět, jak jim to bude klapat v jiném filmu v odlišných rolích. Základní zápletka je hodně otřepaná - proměna ošklivého káčátka v okouzlující labuť je motivem desítek, ne-li stovek filmů. Slováci to však pojali po svém a nutno říci, že ačkoli záměr nebyl naplněn beze zbytku, bylo to velmi zábavné. Je vidět, že Polnišová má komedianství v krvi a umí si udělat legraci sama ze sebe. Díval jsem se na recenze slovenských kolegů zde na ČSFD, ze kterých je očividné, že je tato komedie moc nezaujala. No, kdybyste viděli pár českých novodobých „jako že komedií“, považovali byste toto za vrcholné dílo v mnoha směrech. Mne to bavilo - bylo to střelené, praštěné, uhozené a nebylo to fádní. I když jsem zápletku odhalil asi dvacet minut před koncem, dobře jsem se bavil. Ano, nečekám od komedií nějaké mentální či duševní obohacení - chci se u nich smát a bavit se. A to se Erině s Terezou, vlastně Cuki a Luki, povedlo. Na rozdíl od většiny českých komedií jsem se tady několikrát upřímně zasmál na celé kolo. A o to podle mne šlo. Takže pochvala za herecké obsazení plné nám sympatických hereček a herců. Některé role, jako například pan Lasica, dokonce i překvapily. Pro mne to byl humor, který funguje a občas jsem musel ocenit i kameru. Tohle rozhodně není odpad, jak hodnotí někteří, ale přinejmenším tři hvězdičky si to zaslouží. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Cuky a Luky som nikdy nemal veľmi v obľube a podľa mňa v super zábavnej relácii S.O.S. nehrali ani druhé husle a preto som nemal veľké očakávania od tohto filmu. Príbeh ako vyhrať súťaž Miss je možno dobrým námetom, lenže celý tento príbeh je obalený gýčom a miestami aj trápnymi scénkami. Spokojnosť s Milanom Lasicom a jeho hrncami, scéna s oživovaním diviaka absolútne dementná. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

Tri hviezdy sa aj mne samému zdaju az prehnané pozitívne ale keď to porovnám s inými filmami ci uz slovenskými alebo ceskými alebo koprodukcnými, ktoré sa tvária ako komédie, tak v tom prípade je CUKY a LUKY skutocne prekvapenie. Nehrajú sa na romantické trápnosti ako iné pseudokomedie vytvorené podla udajných knižných hitov. A keďže sa dej neodvíja od nezmyselných trápne silených vzťahov a scén tak si cuky a luky mohli dovolit vniest do príbehu nesilenú zábavu. Pridám sa k iným komentárom a musím povedať že pozitívne hodnotenie sa odvíja hlavne od záveru, že človek čaká úplnu trápnosť a nakoniec je milo prekvapený že je to priemne veselá párodia na zivot. Berte to ako paródiu a nie ako reálnu komédiu. A kedže v paródii je dovolené všetko tak aj Cuky Luky si môžu dovoliť podivné scénky. mna osobne to milo prekvapilo. Druhý krat to vidiet nepotrebujem to je jasné. ale nie je to také zlé ako som čakal. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)
  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)

Reklama

Reklama