Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 9

Recenze (205)

lemonova 

všechny recenze uživatele

Na moje vlastné prekvapenie som sa bavila aj ja, aj môj deväťročný spoločník. :)) z rybej kapely na lodi sme šli do kolien. Opäť šlo viac o nápadité skeče než o duchaplný príbeh a z toho neustáleho zdôrazňovania rovnosti mi išiel tak trochu "mráz po zádech". Ale prižmurujem očko a za nás dvoch dávam 4 ;)) ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Mám takový dojem, že Hotel Transylvánie se mi líbí s každým dílem víc a víc. Dostává mě ta nápaditost tvůrců, s jakou vymýšlí nejen zápletky, ale taky nové příšery a příšerky. Tenhle díl měl pro mě, hlavně ke konci, neskutečné grády. Nejvíc se mi líbil ale asi proto, že větší pozornost zde byla věnována Drákulovi, který je pro mě daleko sympatičtější a zajímavější než jeho dceruška (která mi od prvního dílu přijde spíš na facku...). ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Strašidelná parta vyráží na dovolenou a Drákula se tu zamiluje. Bohužel do kapitánky, která pochází z rodu jeho největších nepřátel... Třetí Hotel Transylvánie nepřichází s ničím novým, ale pokud patříte mezi fandy předchozích dvou dílů, nudit se u něj nebudete. Je totiž stejně sympatický, roztomile stylizovaný a plný zábavných postaviček a s takovou kadencí fórů, že vůbec nevadí, když půlka z nich moc nefunguje. Fajn animovaná groteska. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Zrejme žiadna časť z Hotela Transylvnánia sa u mňa nikdy nevyšplhá na maximálne hodnotenie. Napriek tomu som si už pri dvojke uvedomil (podľa toho zrejme musím upraviť hodnotenie pri 1. časti - k lepšiemu), že tento animák je schopný na veľmi jednoduchom príbehu a myšlienke servírovať jeden originálny vtip za druhým. Piatu hviezdu však zráža častá umelosť a neprirodzenosť postáv v niektorých scénach. Tie zbytočne prehnané pohyby - ako keď sa nervózny chalan snaží zbaliť babu pri tanci na diskotéke a akurát tak rozhadzuje rukami ako pri epileptickom záchvate - však navodzujú len pocit trápnosti a kazia celkový dojem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Séria si tretím dielom drží štandard. A to nadpriemerný štandard. Stále, a už sa dá povedať, že je to klišé, ale stále musím pochváliť tvorcov vizuálnych gagov, že vedia predsa len prísť s niečim, čo nieje príliš otrepané, alebo totálne neoriginálne. Proste sa nemôžte nebaviť. A záverečný ´´battle´´ dobrej a zlej hudby mne len dokazuje, že dnešný klubový výplach je niečo, čo nikdy, pokiaľ bude svet svetom stáť, neobstojí voči klasikám. Ako napr. Macarena. Lovu zdar a vidíme sa pri štvorke. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy kapitánka Erika nastupuje do ponorky a všichni se mají vydat k podmořské sopce, je na barometrech vyobrazeno „Scott & Wills“, což odkazuje na uměleckého ředitele Sony Animation, Scotta Willse. (PAULOO)
  • Loď, kterou plují, vypadá jako Titanic nejen zvenčí, ale i zevnitř, kde jsou ztvárněné například vodní komory. (PAULOO)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama