Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 9

Recenze (203)

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Jednička byla dobrá a pobavila, dvojka bezkonkurenčně nejlepší a trojka ani nestojí za řeč. Na třetí pokračování jsem se po druhém dílu těšil, ale jak už název napovídá, bylo to příšerné. První polovina šla, druhá už o ničem. Nekonečný guláš bez děje, jakoby tvůrcům definitivně došly nápady a jen hrabali na značce prvních filmů. Ke konci jsem se parkrát zasmál, ale spíš proto, jak hluboko to ještě mohlo klesnout. Zábava pro děti do 5 let a jednodušší dospělé. Velké zklamání, po kterém by čtyřku šel točit jen blázen. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jednička a dvojka jsou lepší- ale Drákula a spol. opět nezklamali. Je tu mraky vtipných scén (sice spíše pro dospělé, ale i děcka se smála) , bohužel je to pokračování do očí bijící -spousta vtipů jsme buď už viděli, nebo čekali (vyjímka skvělá scéna s česnekem-ale přesně to jsem čekal), děj předvídatelný, i když milý- kraken se mi nelíbil a hlavně se mi nezdá ten konec jako souboj DJů (to mi připomíná jistého vítěze Hvězdné pěchoty v superstar) - naopak Van Helsing super postava, mohli to víc rozvinout...viděno v kině...80% ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Série Hotel Transylvánie už by měla skončit. Doufala jsem, že druhým dílem už bude konec a oni přijdou i s trojkou. Za mě je to zklamání. Za celý film jsem se zasmála dvakrát, jinak jsem spíše usínala nebo nepřítomně hleděla na plátno. Tržby zřejmě i tak budou velké oproti kvalitě filmu, ale v hloubi své duše doufám, že se nerozhodnou natočit další díl. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate si to drzi uroven predchozich filmu. Necekejte nic novyho a pokud se vam predchozi dily nelibily, tenhle nebude vyjimkou. Na druhou stranu, i pres trochu okoukany fory se porad da slusne pobavit, v ramci moznosti tvurci prisli s obstojnym pribehem a dej svizne odsejpa. Animace si drzi svuj dobrej standard a vlastne tak ani nemam moc na co nadavat, jeden z tech zabavnejsich animaku z posledni doby. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation je animák, ktorý vcelku trefne vystihuje hláška jednej z postáv: "Bože, to je blbosť." Prvý Hotel Transylvánia príjemne prekvapil. Dvojka mnoho zapamätovania hodného neponúkla, však napriek tomu zarobila takmer 500 miliónov dolárov. A to s o niečo nižším rozpočtom, ktorý bol v prípade trojky ešte razantnejšie zoškrtaná, čo sa premietlo v prvom rade na nudnom, neprepracovanom a napospol jednofarebnom zadnom pláne vo väčšom množstve záberov. Prakticky to isté postihlo Oblačno, miestami fašírky 2 a nebolo to dobré. Hotel Transylvania 3: Summer Vacation si úplne nepomáha ani tým príbehom. Tretí diel nedosiahol ale priemerných kvalít a už teraz je v kategórií zabudnutých animákov. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy kapitánka Erika nastupuje do ponorky a všichni se mají vydat k podmořské sopce, je na barometrech vyobrazeno „Scott & Wills“, což odkazuje na uměleckého ředitele Sony Animation, Scotta Willse. (PAULOO)
  • V části, kdy Mavis spatří, jak kapitánka Ericka vytahuje Drákulovi sekyru z hlavy, má na těle Drákula ostny a šípy. Mavis zvolá: „Ženská, co mu to děláte?“ a ostny i šípy záhadně zmizí. (NunchakuMan)
  • Na filme sa podieľali a spolupracovali rôzni umelci až zo 43 krajín sveta. (MikaelSVK)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama