Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (204)

majec4 

všechny recenze uživatele

Prve dva filmy som zvladol v spokojnosti. Hlavne jednotka sa mi velmi pacila. O tomto tretom pokuse to uz zial povedat nemozem. Vtipy slabe, pribeh plny klise, ktore prechadzaju az do afektu. Hudbu v rozpravke si tiez predstavujem inak. Sem - tam to ma samozrejme aj svetle momenty, napr. Bob, cesta v lietadle, Macarena. Najviac mi ale prekazalo ako nam nonstop tvorcovia serviruju ako je v pohode mat partnera z ineho druhu. Vsetci sme jedno. Ano sme, ale takto to prekrucat? Na taketo dristy som alergicky, hlavne v rozpravkach pre deti. V poslednej tretine filmu to postavy spomenuli niekolko krat a to bol proste uplny klinec do rakvy. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Zážitek z Brněnskýho výletu, kdy jsme poprvé v téhle moravské metropoli vzali dcerku do kina... Drákulu miluje, netopýry taky, vlastně celou Transylvánii žere, takže volba byla jasná! I tátovi se to celkem líbilo. Zábavná a chytlavá celá trilogie a samozřejmě palec nahoru za super dabing Draka v podání Peti Rychlýho. Jen se trochu obávám, že až Příšerozní dovolená bude ke stažení, tak mě brzy začne točit, skrz každodenní promítačku u nás doma v bedně!.... No uvidíme... Ale zatím je to za těch 75% ()

Reklama

Magika82 

všechny recenze uživatele

První díl, zkrátka excelentní. Druhý díl v mnohém překonal díl první, leč v mnohém také nikoli. Oba tak zůstaly excelentními... Nicméně tento třetí díl přiškrtil vše, co nabízely oba předchozí díly dohromady... Kapitánka Erika? Jděte do háje zeleného... Parní konzerva Van Helsing? Humorného nic. V háji s Erikou jim bude dobře... Souboj hudebních skladeb matoucích tzv. Krakena pocházející z Atlantidy? Ne, k smíchu nic... Co vrací úsměv na rty? Děda Vlad v plavkách, pronásledován obdivnými pohledy (mých sester) čarodějnic. Rodina "strejdy" Helmuta v podobě demoliční čety jejich potomků v dětském koutku a náhle volné chvíle pro Helmuta a jeho paní (to už bylo řádné procvičení bránice). Rybí členové posádky a samozřejmě, nezapomenutelná Macarena... "A Haj!" :D ... Přesto, předchozím dvěma dílům sotva šlape na paty... 60% a Tři hvězdy. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Príšerky sa rozhodnú trocha si oddýchnuť od hotela a vydávajú sa na hrôzostrašnú plavbu na výletnej lodi, ktorá je určená všetkým priamo na mieru. Problém nastáva vo chvíli, keď Draculovi učaruje šarmantná kapitánka z ktorej sa vykľuje Van Helsingova dcéra. Prevedenie: Postavičky sú stále rovnako vtipné akurát meníme trocha exteriéry. Slnko a pláž moc nesvedčia Transylvánskemu univerzu ale na šarme im to neubralo. Príbeh je povrchný a prvoplánový. Pocity: Ale ja si jednoducho nemôžem pomôcť. Ja toto univerzum proste milujem a som ochotný im odpustiť aj pár lapsusov ak sa pri tom budem dobre baviť. A tu som sa bavil náramne. Pridaná hodnota: Príšerné dobrodružstvá na otvorenom slnku. 77% ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Třetí Hotel Transylvánie neztrácí nic ze svého kouzla a nastavenou úroveň zábavy prvním dílem v pohodě udržuje i druhé pokračování. Tentokrát staré známé postavy (kterých neustále přibývá) jedou na výletní plavbu, kde se Dracula zamiluje. Hodně fórů, časté scény s Blobíkem, Macarena v závěru. Tento film v rámci série utržil v kinech nejvíc peněz a zbořil v kinech Rockův Skyscraper. 3* ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy kapitánka Erika nastupuje do ponorky a všichni se mají vydat k podmořské sopce, je na barometrech vyobrazeno „Scott & Wills“, což odkazuje na uměleckého ředitele Sony Animation, Scotta Willse. (PAULOO)
  • Na filme sa podieľali a spolupracovali rôzni umelci až zo 43 krajín sveta. (MikaelSVK)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama