Reklama

Reklama

Planeta nezadaných

  • Česko Planeta single (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Ania, sedmadvacetiletá učitelka hudby na základní škole, si domluví rande na online seznamce Planet Single. Její protějšek Ant-Man se nedostaví. V baru si ale Anii všimne úspěšný TV moderátor Tomek. Pozornostmi žen zhýčkaný arogantní Tomek se domnívá, že Aniu sbalí k jednorázovému použití, ale se zlou se potáže. V dalším díle svého TV pořadu Tomek představí loutku Haničku, silně podobnou Anie, a zesměšňuje její vzhled, povahu a chování. Pořad má velký úspěch a je zařazen do primetime. Tomek vyhledá Aniu, potřebuje se od ní dále inspirovat – má si dávat rande online a Tomkovi sdělovat své zkušenosti. Ania nakonec souhlasí, když jí za to Tomek slíbí koupit nový klavír pro její školu. Ant-Man, který se ve skutečnosti jmenuje Antoni, s omluvou požádá o druhou schůzku, vysvětlí, že tu předchozí zmeškal kvůli dceři. Je lékař, vdovec a Ania si s ním výborně rozumí. Tomek, který se do Anii pomalu zamilovává, žárlí a podezírá Antoniho, že Aniu vodí za nos. Špehuje ho a dojde k názoru, že je ženatý. Další schůzku zkazí tím, že tam vpadne i se štábem a kamerou. Ukáže se ale, že žena, kterou měl za Antoniho manželku, je ve skutečnosti jeho sestra. Antoni nelhal, a je z toho hrozný trapas. Ania Tomkovi řekne, že už ho nikdy nechce vidět. Svěřuje se své kamarádce, kadeřnici Ole, která má se seznamkou vlastní problém. Dcera z prvního manželství jejího partnera Bogdana ji nesnáší, a tak jí a Bogdanovi vytvoří na seznamce falešné profily a přesvědčí je, že si spolu píšou, ačkoli ve skutečnosti vše píše ona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Jo tohle mi sedlo. Zvlášť po té nekonečné šňůře hororů a temnejch filmů, co furt teď sleduju (protože furt a furt vychází další) mi tu udělalo dobře. Sice to není kdo ví jak dobře zahraný, scénář je vlastně taky dost jednoduchej, ale i tak...je to milý, citový, docela vtipný. A jsou tam krásný baby, to hlavně... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Planeta Singli" ma úprimne prekvapilo ako dobre spracovaná romantická komédia. Také sa už objavujú veľmi zriedka. Zväčša sú skôr otravné alebo plné klišé. Alebo oboje. Tu sa tiež nejakých tých klišé dočkáme, no film dokáže pracovať so svojou témou a priniesť zaujímavý príbeh so zaujímavými a dobre napísanými postavami. Mám rád Aniu, a hoci Tomek u mňa začne ako jeden neskutočne arogantný a nesympatický imbecil, tak sa ukáže, že sa v ňom ukrýva aj určitá dávka šarmu. A keď si robí srandu z jednotlivých mužov, s ktorými si Ania vyrazí na rande, vie to byť skutočne humorné a úprimne som sa od srdca na mnohých momentkách smial. Pre mňa veľmi svieže, vtipné, dobre napísané a napriek všetkým klišé to dokázalo fungovať a vybudovať dobrú romantickú atmosféru. Dokonca až natoľko, že som bol zvedavý aj na pokračovania filmu. Tento rozhodne fungoval. Ak máte náladu na romantickú komédiu, ktorá vás rozosmeje, toto je určite dobrá voľba. Čo som ale vnútorne ešte zhodnotil je aj to, že Zoška by si zaslúžila celkom slušne vynadané za to, čo svojim rodičom spravila. A z akého dôvodu vlastne? Hodnotenie: B+ ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Přiznávám na celé čáře, že mě Poláci se svým rom-komem dostali. A to jsem k celé Planetě singli přistupovala obezřetně jako k dvakrát zlevněnému sýru z Kaufu... Celou noc jsem přemýšlela, že tomu BUDU MUSET dát plný počet bodů, protože- ano, najdou se nějaké chybičky a občasné tlačení na pilu romantiky přes hranu mého vkusu, ale- ten konec, vážení, ten prostě nemá chybu. Tryskal ze mě smích ve všech jeho podobách (ano, doufám, že sousedi někam odjeli na wellness víkend) a Maciej Stuhr i Agnieszka Więdłocha si mě získali. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem si odvykl sledovat tento druh lehce nerealistických filmů (všichni mají fotogenické bydlení - kdo škodil, škodí, ale pak si to rozmyslí - lidé se hádají v restauraci, ale nikdo je neokřikne - nesourodá skupina zvládne v expresním čase dokonalé vystoupení - atd.). Neoznačil bych to za komedii (přestože napodruhé jsem se smál víc, než napoprvé), na tu je to příliš vážné a občas i smutné. Řekl bych, že to je film s docela sympatickým poselstvím: Nehledáme dokonalého člověka, ale člověka, který se k nám dokonale hodí. Zaznělo to už v Good Will Hunting, čas od času však není zlé si připomenout. P.S. Agnieszka Więdłocha jest świetną aktorką i ma bardzo seksowne nogi :). Przyczepa. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Polské filmy všech žánrů si dávám s chutí. Málokdy mě neosloví. První Noc plná zázraků patří k mým oblíbeným vánočním evergreenům. Planeta single na mě nezapůsobila tak, že bych si ji chtěla pouštět rok co rok, ačkoli nápaditá, vtipná, moc pěkně zahraná, hlouběji se mě nedotkla. Přesto se jedná o nadprůměrnou romanťárnu, opět skvěle obsazenou, s originálními nápady (talk show s loutkami byla fajn), hezkou výpravou, parádní úpravou všech zúčastněných krasavic (mladých i zralých) a jasně, průhledné jsou tahle odpočinková pohlazení až hrůza, ale to nevadí. K tomuto žánru to patří, čili řešme už jen to, jak pěkně se to v konečném součtu vydařilo. Drtivá většina romantických komedií z naší produkce tomu nesahá ani po kotníky, takže chválím. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)
  • Druhý film Macieja Stuhra, kde sa na soundtracku objavuje pieseň Mareka Grechutu "Dni, których nie znamy". Prvým bol Chłopaki nie płacza (2000). (tiradentes)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama