Reklama

Reklama

VOD (1)

Rick Janssen (Sam Worthington) slouží jako pilot leteckých sil Hotshot a je vybrán pro vojenský experiment mající za cíl vytvořit lidskou bytost schopnou přežít v drsném prostředí Titanu, měsíce Saturnu. Experiment se zdá být úspěšný, ale objevují se komplikace, vedlejší účinky ohrožující Ricka, jeho rodinu a také lidstvo. (Roztržitý Luke)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku se neskutecne tesite na film a pribeh, protoze tema je naprosto famozni a me osobne nejvic ze vseho zajimal samotny prubeh letu na Titan. Ale nakonec uz nekde v pulce spada film do naproste Cckovosti a predvidatelnosti celeho deje az po samotny konec, kdy se toho, na co jsem se tesil, nedockal. Pritom napad je to tak famozni, dalo se vic zamakat na samotne apokalypticnosti na ukor nudnych rozhovoru a love-fame scen.. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film „The Titan“ je len jedným z ďalších moderných sci-fi príbehov, ktorý má ambiciózne plány ale jeho scenár miestami obsahuje (veľké) diery. Príbeh obsahuje „klasické“ elementy, bojí sa riskovať, ísť ďalej a skúsiť niečo iné. Veľkolepému finále sa nedočkáte. A ten zjednodušený záver je spíš výsmech k smerom divákovi. Bezkomplexné herecké výkony. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Reklama

Rypley 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek sci-fi a proto v tomto žánru ledacos dokáži odpustit, či záměrně přehlédnout. V první řadě je však třeba si říci, že se v tomto případě jedná o TV produkci. Ačkoliv v dnešní době filmu produkující Tv stanice dosahují vysoké kvality a mnohdy překovávají kino produkci, ve většině případech se stále jedná pouze o TV film. A zde za mě The Titan obstál minimálně dobře. První polovina filmu je pro mě zajímavější. Druhá je taková zbytečně hororovo akční? dalo by se snad říci? Zkrátka nabere to směr, kudy asi jít nechcete. Avšak celkově se jedná o zajímavé sci-fi, které bych doporučil hlavně fanouškům a pamětníkům Krajních mezí. Přesně takový totiž tento film je. Jako dvoudílná epizoda ze zmiňovaného seriálu. Ostatní si mohou zajít do kina na Avengers, Sebevražedný oddíl, Batman vs Superman nebo jinou komiksovou nádheru, která zrovna jistě i v tento moment někde běží. ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT Promarněnéj potenciál, to je co mě napadne jako první po dokoukání filmu. Nápad je to skvělej, ale film končí tak nějak tam kde bych si představoval že začne jeho druhá polovina. Klidně bych natáhl stopáž o další půlhodinu, a krátce poté, kdy dojde ke konfrontaci Titáňana a Titáňanky s vojakama u bazénu bych to šupito presto dějove přesunul na cestu na Titan a další hodinu jsme mohli zažívat jejich dobrodružství na Saturnovo měsíci, mohlo se tam třeba zjistit že tam už nějakej organickej život je atd atd... Prostě škoda že to dopadlo tak jak to dopadlo, takové unylé a nedotažené, konec úplně odfláknutej... Tři hvězdy s odřenýma ušima hlavně za nápad a dobrýho Worthingtona v hlavní roli. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Lidstvo to zase na plné čáře prohrává, existuje ovšem naděje v podobě největšího měsíce Saturnu, který představuje jediné další místo v naší sluneční soustavě s atmosférou. Dá se říct, že ekosystém je podobný, jako ten na Zemi před zrodem života. Bude to ovšem chtít nějaké (zásadní) ústupky, kupříkladu to, že je tam sakra zima a že tamní atmosféra je bohatá na dusík. A ten dýchat nemůžeme. Tedy prozatím. Jsme totiž v roce 2048, kdy se poručík Sam Worthington hlásí k experimentu pod hlavičkou NATO a dalších vědátorů, který jej má „poupravit“. Jenže jak už to tak s inovacemi bývá.. Promarněný potenciál, dá se napsat. Jak zajímavě a nosně to začne, tak stejně rychle ztrácíme dech. Druhá polovina je lehce nedovařená a hodně nedochucená. Divák chce vědět víc, ale odpovědi od debutujícího režiséra i poměrně nezkušených scénáristů scházejí. Což je zatracená škoda. Vizuálně to rozhodně není takový průšvih, jak někteří píší, ovšem půlhodinka navíc by se hodila – pokud by tedy dějově nějak prospěla. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Natáčania filmu sa zúčastnilo aj 100 vojakov španielskej armády. Ide tak o prvý medzinárodný film, ktorý spolupracoval so španielskou armádou. (Astonko)
  • Natáčalo sa na Kanárskych ostrovoch. (Astonko)

Reklama

Reklama