Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době, kdy úspěšný vedoucí pracovník newyorské reklamní agentury (Will Smith) prožívá hlubokou osobní tragédii a zcela se stahuje do ústraní, jeho kolegové vymyslí drastický plán, jehož cílem je přinutit ho překvapivým a hluboce lidským způsobem se vyrovnat se svým žalem. (Freeman Ent.)

Videa (12)

Trailer 7

Recenze (378)

Britney75 

všechny recenze uživatele

Citové drama, tak jsem to opravdu cítila ... vžila jsem se do příběhu a jen hltala, co z toho vzejde a husí kůže a slzy na konci filmu nechyběli .. nebojím se říct, že je to spíš ( holčíčí záležitost ) .. během filmu jsem přemýšlela nad třemi ***, ale sympatie hereckého obsazení si zaslouží **** .. doporučuji už jen jako odpočinkový film s trochou emocí ()

applause 

všechny recenze uživatele

Tento film se mi líbil už podle traileru, tak jsem byla ráda, že jsem se dostala na jeho projekci. Překvapivě to bylo celé jinak, než v traileru, což jsem nečekala, ale o to bylo zajímavější a více se mi to líbilo. Je to opravdu neštěstí, když rodič přežije své dítě. Film je krásný, i když smutný. Určitě doporučuji. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Pokud pří vzniku filmu všichni očekávali, že dojde k útoku na naše srdíčka v předvánoční náladě, tak se nesmírně spletli. Samotný koncept mohl fungovat, ale museli by ho uchopit úplně jinak a ne se zamotávat do vlastního scénáře. Hrdinů je ve filmu až přespříliš, výborné obsazení vyšumí do prázdna, neboť herci nemají skoro co hrát. Scéna střídá scénu nudnými dialogy a ve většině případů vše působí na rychlo a tudíž nemají ten tížený efekt. Koncepce dvojic, kde se objevuje čas, láska jsou nudné, ničím nezaujmou a v případě smrti se divím, jak promarnili potenciál citově diváka vyždímat. Dějových linek je hodně, včetně závěrů, které jsou docela předvidatelné, zvlášť u přátel hlavního hrdiny. Mimo jiné, jak se Smithem vypečou, to je dost nechutné. Hlavní pointa, kde je ústřední postavou Smith je přitom výborná a tvůrci by udělali lépe, kdyby se zaměřili jen na ni samotnou. Bohužel místo toho přijde další závěrečné věřte nevěřte, což logikou úplně pohřbívá.......5/10 ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé a fajn prepojené. Claire, ktorá zápasila s časom, lebo biologické hodiny bohužiaľ neúprosne tikajú. Whit, ktorému chýbala láska, a pritom tá je všade a vo všetkom, len treba oči otvoriť. A Simon, ktorému stúpala na päty smrť, už to len prijať. A Howard, ktorý sa musí popasovať so stratou vlastného dieťaťa. Nič veselé. Hudobný motív slušný, len sa stále opakoval. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to doják, jasně, má to z vás vymačkat nějaké ty emoce a hromadu slz, ale prostě se to v mém případě povedlo. Na jednu stranu je to dáno výborným hereckým obsazením, kde mě bavil každý herec, na stranu druhou pak i překvapením v ději, které jsem tak nějak prostě nečekal, o to víc mě dostalo. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Herečka Keira Knightley hraje ve filmu postavu se jménem Aimee Moore. To pochází z francouzského slovesa aimer, takže její jméno znamená více milována. (MessiM)

Reklama

Reklama