Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

baruss odpad!

všechny recenze uživatele

Pri tomto filme som si uvedomil, že ako som strašne ovplyvniteľný pri sledovaní filmov... Na filmy s nízkym hodnotením mám nízke nároky a na filmy s vysokým hodnotením mám vysoké nároky. Keďže už trochu poznám sám seba, svoj štýl, čo sa mi páči a čo nie predpokladal som, že uvedenému kultu Robot Monster udelím jednu hviezdičku. Že to bude nuda, ale žiadna tragédia. Tento film má ale všetko, čo na zlých filmoch nenávidím: herecká preafektovanosť, patetické scény, retardované dialógy (zrejme len človek s IQ 75 potrebuje aby mu bolo vysvetlene všetko do najmenšieho detailu 3 krát), slabá výprava. Ak by som mal niečo pochváliť bude to hudba. Jedno, čo mi dal tento film do života je, že filmy musím prísnejšie hodnotiť. V konečnom dôsledku, keď sa tak zamyslím, tak väčšina podivných rozprávok a béčkových filmov pre deti dosahuje podobnú úroveň. ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Dúfam, že Tuckerovo meno svieti v nejakej sieni slávy, pretože týmto filmom sa nesporne zaradil medzi nesmrtelných...Pri tomto sviežom dielku je aj taký Ed Wood seriózny filmový tvorca a jeho diela umelecké skvosty. Masky a efekty a lá päťročné decko (aj to ešte mentálne zaostalé), scenár (ak sa vôbec dá "to niečo" nazvať scenár) aký sa len tak nevidí... Skrátka všetky konotácie, ktoré vás napadú pri slove "odpad" nestačia v skutočnosti na opísanie tohto filmového skvostu... Kinematografický zážitok, aký sa naskytne málokedy a masívny útok na bránicu:) ()

Reklama

rawen 

všechny recenze uživatele

Ale no tak! Film je sice natočen někde v lomu, mimozemšťani jsou hrozně směšní a člověk neví, jestli jde o roboty nebo živé bytosti, film je plný bublin, šutrů, debilních hudebních znělek a je dětsky naivní a působí směšně, on se ale celý ten spektákl na konci vlastně ospravedlní (nechci spoileřit) --- a celkově tedy jde spíše o dětské scifi někam do Studia kamarád po boku Spadla z oblakov... Rozhodně to není nejhorší film, je to prostě jen naivní pitomost. 2/10 ()

PKD 

všechny recenze uživatele

I cannot. Yet I must! write this...Já chci sequel! Je mi fuk, zda animovaný, hraný či comicsový. A kdo neviděl tohle...neviděl NIC.;-) All hail Ro-Man! from Ro-Man empire. Chápete, ne?:))) https://www.youtube.com/watch?v=lBGoAESGPNk Odkaz pouze pro vážné zájemce. OST 90% ()

ad 

všechny recenze uživatele

Právem vypískaný film... Ano, je to opravdu jeden z nejhorších filmů, jaké jsem kdy viděl, ale také jeden z nejzábavnějších (o to víc, že bezděčně) a srdce každého filmumilovného diváka zaplesá nad každou scénou s "monstrem", stejně jako nad každou pitomoučkou replikou, jako je např.: "Můžeš mě zabít, ale nebyl by mír lepší?" ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)
  • Režisér Phil Tucker neměl peníze na kostým monstra, a tak přesvědčil George Barrowse, aby si tuto postavu zahrál. Barrows totiž vlastnil kostým gorily. (Carter21)
  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)

Reklama

Reklama