Reklama

Reklama

Recenze (3)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na poměrně krátkém prostoru se roztočí drama několika osob, které má přesah do sci-fi a má několik scén, co by se s nadsázkou daly nazvat hororové. Středobodem všeho je převratné sérum, jehož vedlejší účinky jsou děsivé. Nora Carignyová je dcerou jednoho z lékařů, kteří na séru pracují. Jde ale o konkurenční boj. A pak je zde doktor John Reade, po němž touží proradná Gwen, zatímco on pokukuje po Noře. Ale jakoby se stále nemohl rozhodnout. No a do toho přijde tajemný vrah, kočky a halucinace. Líbila se mi více druhá polovina. V pozdějších časech by měl film možná pěkné gore, tady ale přirozeně není. Dnes spíše pro sběratele. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film stejnýho režiséra(Jean Yarbrough) jako nedávno viděný The Brute Man.  Snímek The Creeper vypráví příběh šíleného vědce kterej experimentuje se sérem který získává z koček. Úvod celkem navnadil. Následně napětí a vzrušení ale trochu opadlo. I přesto tenhle kousek něco do sebe má. Nečekejte žádný extra speciální efekty. Hodně se tu pracuje se stíny a osvětlením. Dnes tenhle snímek ocení asi málokdo. Já ty 3 slabší hvězdy dám. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Je to hodně předvídatelné. Děj stagnující, nudný. Ani konec to moc nezlepšil. Obluda žádná, je vidět jen stín, takže trikaři byli bez práce. Jen na konci pokus o kamerový trik. ()

Reklama

Reklama