Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (282)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Totální superkravina s tou správně ujetou americkou vánoční atmosférou, jejímž jediným stabilním bodem je plejáda hereckých jistotek. S jejich absencí by se totiž Pařba o Vánocích jevila jako pitomý brak, který svým vtipem ošálí jedině stejně přihlouplé americké kariéristy, kterými jsou zdejší protagonisté. Olivia Munn k sežrání. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa vianočnou klasikou určite nestane. V bársakej tupej teenee puberťáckej komédii uvidíte, čo znamená ozajstná pařba. Neuveríte mi, ale v závere mi to pripomenulo 2001: Vesmírnu odyseu - technicky "brilantným" spôsobom sa podarilo nakopnúť internet a celý NY jasal ako neandertálci pri monolite. Cenu za najodpornejšieho tvora opäť vyhrala prdiaca Kate McKinnon (ktorá v roku 2016 stihla dodrbať okrem tohto ešte Ghostbusters a Masterminds). ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Dokonalá, vtipná a v mezích správně ujetá nenáročná komedie. Bavili jsme se královsky a budem se bavit určitě i podruhé. Smutným faktem je, že titulky distributor naprosto zprznil, takže jsme se nakonec ani moc nedivili, že se v hledišti kácelo smíchy jen pár jedinců, kteří vládli angličtinou, kdežto zbytek osazenstva si klepalo na čelo, čemu se tak řehtáme..aneb jak zabít potenciál filmu. A btw., podobný vánoční večírek by určitě rád alespoň jednou zažil každý z nás =D ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Ještě si pamatuju, jak se tehdy na projekci nejméně polovina hostů smála a potom si to zde nikdo nepřiznal. Ano, je to kinematograficky datovaná konvenční hollywoodská rychlokvaška a i čeští distributoři zas jednou použili klasický marketingový tah, ale tak proč ne? Proč když zdejší elitismus hadr už nemá nějaký pátek žádnou moc, i původní účel webu se ztratil v prehistorických časech, se stále přetvařovat (-> nejstarší komentáře, procenta mi jsou jedno)? No, rád jsem vás všechny poznal, fellow soldiers, ale je čas jít do důchodu a užívat mládí jinde... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Žeby som znovu začal veriť amíkom a ich komédiám? Po tom, čo nám naservírovali veľké množstvo sprostostí sa zdá, že miestami niečo vyjde. A tam zaradím aj "Office Christmas Party." Nielen som sa náramne na jednotlivých scénkach pobavil, no rovnako mám pocit, že film dobre vytvára postavy, dáva im šarm, sú sympatické, človek ich chce sledovať počas celého filmu a má to charizmu. A hoci sa nevyhneme veľkej americkej párty, na ktorej všetok humor plynie zo situácií, tak tentokrát ma to bavilo. A nielen som sa na scénkach smial, no rovnako som sa ani nenudil pri tom, čo sa dialo. A musím priznať, že chcel som vidieť ako sa to celé posunie ďalej a kam to celé nakoniec dospeje. Nie je nič lepšie, ako keď človek povie, že sa na komédii bavil. A preto možno dám filmu aj vyšší rating, ako by som dal normálne. Ale úprimne si môžem priznať, že k tomuto sa asi na Vianoce opäť vrátim. Hodnotenie: B+ ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama