Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (282)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Druhý den po sobě se chystám na lepší film a nakonec musím sáhnout po "horším". Předchozí pařby měly aspoň pár dobrých scén. Vánoční díl má dvě, u kterých jsem se zasmál, a vždy šlo o nějaký krkolomný pád. Jinak nic. Jako celý Jason Bateman. Bez vtipu a nápadu. Ale jsem rád, že jsem viděl Jennifer Aniston praktikovat kraf magu. Vypadala u toho skvěle a věřil bych jí to. A měl bych z ní strach :) ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Není to až taková tragédie, ale pokud máte za sebou několik dílů Hangoveru, tak už vás v jakékoliv "pařmenské" komedii těžko něco překvapí a upřímně rozesměje. Takže ti, kteří předtím nepařili s Bradley Cooperem, si můžou přihodit hvězdu navíc, pro ostatní to bude jen neškodná jednorázovka, ze které hodně rychle vystřízliví. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrná komedie o masivní zvrhlé párty (wow, jaký to neotřelý nápad!). TJ Miller je TJ Miller, Olivia Munn je roztomilá, rozhodně víc než je "tech guru", klon (není možný aby vypadal, že nestárne už od Přátel...) Jennifer Aniston okrajově ale hezky hraje "šéfa v sukni" a Jason "skorobilbo" Bateman opět ovládl roli podržtašky s několika odvážnými výstřelky. Na tu stopáš je to crazy až moc a vtipné až málo. Doporučuji k nedělnímu odpočinku s vypnutým mozkem. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Tohle sis měl nechat na čtvrtý rande, jako každý normální člověk!" Ale překvapivá prdel. Zástup zajímavých, zábavných a divných postav. I ta Jennifer Aniston tady byla snesitelná. Takový vánoční večírek by mě i bavil. Možná i s mými kolegy z práce (ti by asi čuměli). Už nikdy nebudete na 3D tiskárnu hledět stejně nevinně. 3.5* ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Pro zlepšení vánoční nálady a pro povzdechnutí si, že takový vánoční večírek by mohl být v každé firmě každý rok, je to značka ideal. Nečekal jsem žádný zázrak a ani jsem ho nedostal, ale skvěle jsem se bavil, má to i docela rozumnou zápletku (na komedie nevídané) a nebýt až příliš sladkého konce postaveného na nesmyslném vyřešení situace bych možná dal plný počet. ... GA Cinema ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno