Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Clive Owen hraje detektiva, který žije ve světě, kde neexistuje soukromí či anonymita. Životy všech jsou transparentní, vysledovatelné a kontrolované příslušnými orgány. Vypadá to na konec zločinnosti. Avšak když narazí na mladou ženu (Amanda Seyfried), o které nejsou vedeny žádné záznamy, začne si uvědomovat, že to nemusí být konec zločinnosti, ale teprve začátek. (ČSFD)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (133)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Ja vul si myslel, ze ta nejnudnejsi vec ve filmech je, kdyz protagoniste civi na obrazovky monitoru. A pritom civeni na monitor bez monitoru je mnohem vetsi peklo! Skvely namet tu zabilo nudne provedeni. Mohla to byt techno-noir detektivka, misto toho jsme dostali pseudo scifko se slabym scenarem a mdlym audiovizualem. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V budoucnosti jsou všichni na síti a díky tomu mají přehled kdo jaký zločin spáchal. Můžou se taky přepnout do pohledu vraha a zjistit jakým způsobem vraždil díky tomu má policie ulehčenou práci. Bohužel jednoho dne jeden policista narazí na ženskou co nemá žádnou identitu a nabízí vymazávání vzpomínek s tím, že , ale její klienti začínají umírat. Ze začátku dobré dal bych klidně aj 80 procent bohužel pak se z toho stane romantický film o policajtovi co píchá hackerku a potencionálně podezřelou z vražd navíc se to začíná neskutečně táhnout. O vrahovi se skoro nic nedozvíme a o ní už vůbec ne (jen to, že něco skrývá a maže za hotové peníze vzpomínky). 40 procent letos to hold netflixu nejde tohle je už 3 film co jsem od něj viděl a opět těžký průměr. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Jako hodinová a dražší epizoda Black Mirror by to bylo dokonalé. Niccol přichází s velmi inteligentní a aktuální látkou v dystopickém balení a první hodinu skutečně drží diváka zaháčkovaného a v napětí. Pak se ale začnou věci rozvíjet podivně urychleně a v několika bodech se zcela upouští od nastolené logiky světa, aby se vše polopatě vysvětlilo - a finále přitom nemá, co říci. Promarněný potenciál s luxusní atmosférou, správně chladným vizuálem a zajímavým přesahem, který se ale nepodařilo soudržně prodat. Owen dobrej jako vždy, Amanda sexy jako nikdy. 70% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušný nápad, slušné spracovanie, ale nič viac ani nič menej. Obsadenie potešilo, ale len to na väčší úspech nestačí. Netflix to skúša stále takou netypickou schémou a sfilmúva snímky, ktoré bežné publikum ťažšie ohodnotí a celosvetovo úspech nezaručí. Maximálne si môžu odfajknúť, že mali vo svojej réžii ďalšie väčšie mená z Hollywoodu. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

ANON=Anonymita Není Obyčejná Neurvalost,je to dar o který běžný jedinec nebo skupina nechce jen tak přijít.Clive Owen(detektiv Sal Frieland) si může kdykoliv bez kamerového záznamu přehrát život kteréhokoliv člověka na zemi a proto je nemožné pro hříšníky porušující zákon před justicí cokoliv utajit.Jednou jde po ulici Amanda Seyfried(tajemná Anon) kterou muži zákona nedokážou identifikovat a to se jim před tím nikdy nestalo proto je to dost zaskočí.Anon za peníze vymazává bohatým klientům nechtěné úseky jejich minulosti,ale její klienti končí s prostřelenou hlavou a tak si tajemnou Anon najme sám detektiv Sal vydávající se za makléře.Dostane se k ní dost blízko až do postele.Časem Sal zjistí že Anon nezabíjí,ale střílí někdo jiný.Viník je odhalen a Anon zmizí zpět za svou zdí anonymity.Opravdu bych nikdy nechtěl aby byl jedinec technologicky čitelný jako čárový kód a všichni kolem něj jako čtečka.Otevírat dveře pokojů pouhou myšlenkou na PIN kód nebo přivolat myšlenkou výtah jako v tomto filmu.Není to už trochu moc?Víc než na průměr tento špiclovskodetektivní snímek opravdu nedosáhne. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama