Reklama

Reklama

Hellraiser IV: Bloodline

  • Česko Hellraiser: Pekelný jezdec (více)
Trailer

Píše se rok 2127. Předurčen k uzavření pekelné brány jednou provždy se Dr. Merchant vydal na misi v boji proti zlu. Ta započala již v 18. století, kdy jeho předek sestrojil ďábelskou schránku, která otevírá bránu do pekel. Celé generace se snažily zlu zabránit, ale až Dr. Merchant nad ním zvítězil. (MIDO FILM)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

cinemag 

všechny recenze uživatele

Ve své době zatracované, jako slabé a slátané pokračování. Nyní s poohlednutím zpět, lze bez problému říct, že H4 je slušným sequelem, v porovnání s novějšími díly. Cestování v čase je zajímavé - minulost, přítomnost, budocnost, k tomu špetka historie vzniku tajuplné kostky. Pro mě bezesporu důstojné pokračování na podobné úrovni jako trojka. Pinhead má zde asi nejvíce prostoru. Doporučuji všem pekelníkům! Poslední kinofilm s hellraiserovskou tématikou, další díly už rovnou posílali na video. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pekelný jezdec je zatím nejslabším pokračováním, který se dokonce vydal až do daleké budoucnosti i minulosti a to možná nebylo to pravé. Sice nám ukázal původ kostky, ale i díky tomu se vytratil prostor pro působení pekla a to vzejde na povrch v docela krátkém časovém úseku a nestihne toho moc zničit. ()

Reklama

LEATHERFAC odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení přátelé...Naprostá kokotina...Co se taky divit, když to natočili takoví dva "sračkaři", že? Velká škoda je těch některých velmi podařených masek, jenže jen na maskách žádný film stát celý nemůže. Možná by to i na tu jednu hvězdu bylo, jenže stupidita tohoto kusu je neúnosná a vzhledem k tomu, že tento film je v rámci série zcela zbytečný a nevidím jediný důvod k jeho natočení, dávám rovnou odpad a doufám,že bude časem ztracen v nějakém zaprášeném skladišti... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Efekty 4/10/// +možná příběh, nějaké pasti, triky -nic pořádného se neděje, Pinheada dabuje Přeučil a to bylo dost rušivé/// Myslím moje první setkání s touto sérii hororů. Vlastně druhé, ale pětka byla tak špatná, že už si ji nepamatuji. Výhodou čtyřky je, že má alespoň nějaký příběh a trošičku poodhalý vznik kostky, nebo čehože to. Sci-fi rovina je zajímavá, ta historická mě zase nebavila. Pár trikových pasáží je dobrých. Přesto mě tenhle díl nepřesvědčil o kvalitě této série, jestli teda vůbec nějaká je. Takže to, že mě tyto filmy minuli, mě nijak nedrásá./// Celkem 39%/// ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak toto je scenáristická obludnost mamutích rozměrů. Triky jsou sice dobré, ale ty dějovou linku nezachrání. Film je už naprosto bez atmosféry, Pinhead už také žádné silné dojmy nebudí, prostě totální úpadek. Příběh se odehrává ve třech časových rovinách, přičemž nemohu určit, která z nich je nejhorší, neboť se mi zdály všechny stejně špatné. Hodně slabé dvě hvězdičky, a to jen díky tomu, že právě mám nějak podivně mírnou náladu. Mé pořadí: H1, H5, H2, H7, H3, H4, H6, H8 ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Postava poručíka Rimmerové (Christine Harnos) z filmu měla být původně muž. Později scenáristé změnili pohlaví postavy na ženu. (ČSFD)
  • Film existuje ve dvou verzích. Jedna z nich je prodloužená a obsahuje vystřižené scény. (ČSFD)
  • Jedná se o poslední film ze série, který byl distribuován také do kin. (gogos)

Reklama

Reklama