Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stanley Yelnats (LaBeouf), kterého pronásleduje smůla způsobená starou rodinnou kletbou, je poslán do tábora Zelené jezero, kde se jeho život ocitne v nebezpečí. V táboře je ale uvězněn a se svými spoluvězni - Squid, Armpit, ZigZag, Magnet, X-Ray a Zero - jsou přinuceni strážkyní tábora (Weaver) a jejími dvěma kumpány k tomu, aby zdánlivě bezdůvodně kopali jednu jámu za druhou. Ve skutečnosti však k tomu důvod existuje a Stanley musí spolu se svými spoluvězni držet pohromadě, pokusit se odhalit skryté tajemství a jednou provždy zlomit kletbu rodiny Yelnatsů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Mladiství delikventi odsouzení do "trestaneckého" nápravného tábora dennodenně kopou v poušti díry, cosi hledají. Pro chlapecké / rodinné dobrodružství nezvyklé zasazení, ona také zápletka není úplně nekomplikovaně dětská, ale jakmile se střípky rodinné historie, kletby a místa začnou provazovat, má to efekt bezmála mystický. Děj se však zbytečně natahuje a ve směřování do přehnaně přešťastného závěru rozpadá. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, napínavé, dobrodružné, morální, rodinné. To bylo povedené. Příběh opředený minulostí a pověrami, záhadný a dobrodružná. Bylo to hezká, rodinná podívaná. Nevzala, nedala, ale pobavila. Vyvrcholení a rozuzlení děje bylo jasné už v půlce, ale i tak se člověk bavil. Film pro každé klidné rodinné "dopoledne". ..je škoda, že takové snímky nedávají i večer, místo nějakých trapných galavečerů.. ()

Reklama

liberita 

všechny recenze uživatele

Fajn oddychová rodinná komédia, ktorá určite pobaví je tiež veľmi dobrou adaptáciou románu Louisa Sachara Diery. Sigourney Weaver je skvelá a ani Shia LaBeouf v jednej zo svojich prvých väčších rolí nikoho neurazí. Príbeh pôsobí miestami síce trochu umelo a nereálne, ale aj tak sa naň dobre pozerá. Okrem toho, ten, kto ho nevidel, by neveril, akú podstatnú rolu môže zohrať obyčajné prasa v histórii niekoľkých generácií dvoch rodín ani to, akou výbornou zbraňou môže byť pri styku s nepriateľom cibuľa. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle me fakt prijemne prekvapilo. Film sice zacne jako takova rodinna komedie o nepravem obvinenym klukovy, kterej si trest odpykava na tabore kopanim der, ale za chvily do toho zacnou tvurci prokladat flashbacky z minulosti, film zacne nabirat na lehkym tajemnu a po chvily uz jsem byl fakt zvedavej, o co ze to vlastne jde. Sice samotna pointa se da odhadnout uz pred koncem filmu, ale vubec to nevadi. Navic Shia je tu docela sympatak a Jon Voight se svym harem je fakt perfektni. A nesmim zapomenout na uchylackyho Henry Winklera. I kdyz si tvurci mohli odpustit silene happy-endovej konec a neustaly, misty uz neverohodny, nahody, musim uznat, ze se mi film libil hodne a i pres svoji delku skoro dvou hodin ani chvilku nenudi. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Typická disneyovka pro celou rodinu, takže nečekejte žádnej pornofilm (podle názvu lehce zaměnitelné). Shia tímhle začínal a vydal ze sebe solidní ukázku herectví, ale ten scénář není nic zvláštního. Má to pár dobrejch nápadů, ale taky jde vidět, jak moc to je zaměřené na dětské diváky. Má to pár špatnejch nápadů. Ze záporáků pobavili hlavně vtipnej Mr. Sir v podání Jona Voighta, kterej ale místy působil až moc disneyovsky karikaturně. Sigourney Weaver herecky nic moc, ale jsem rád, že tuto roli dali zrovna jí. Spíš je to ale taková trapárna, než aby to stálo za to... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Sigourney Weaver chtěla roli v tomto filmu, protože knižní předloha (román "Holes" od Louise Sachara) je oblíbenou knihou její dcery. (Morien)
  • Autor knižní předlohy a scénáře Louis Sachar se ve filmu objevil se svou ženou a dcerou ve scéně, kde Sam (Dulé Hill) prodává cibulovou šťávu. (..Lucas..)
  • Patricia Arquette se pro roli "Kissing Kate Barlow" musela naučit jezdit na koni. (Morien)

Reklama

Reklama