Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stanley Yelnats (LaBeouf), kterého pronásleduje smůla způsobená starou rodinnou kletbou, je poslán do tábora Zelené jezero, kde se jeho život ocitne v nebezpečí. V táboře je ale uvězněn a se svými spoluvězni - Squid, Armpit, ZigZag, Magnet, X-Ray a Zero - jsou přinuceni strážkyní tábora (Weaver) a jejími dvěma kumpány k tomu, aby zdánlivě bezdůvodně kopali jednu jámu za druhou. Ve skutečnosti však k tomu důvod existuje a Stanley musí spolu se svými spoluvězni držet pohromadě, pokusit se odhalit skryté tajemství a jednou provždy zlomit kletbu rodiny Yelnatsů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Falko 

všechny recenze uživatele

Vidim, ze su tu velmi rozdielne hodnotenia na tento film, ja sa skor priklanam k tym, ktori tento film trosku lepsie hodnotili. Ocakaval som slabucky priemerny film, ale naopak bavilo ma to, hlavne som bol zvedavy, co malo znamenat to kopanie dier, ale to som sa na konci filmu dozvedel. Sigourney Weaver vzdy sedeli ulohy bojovnicky, ci uz proti Votrelcom, s Krotitelmi duchov, dalej proti ludom na ochranu goril vo filme GORILY V HMLE (1988) alebo zase proti ludom na ochranu planety Pandory vo filme AVATAR (2009). Ukazali sa tu aj Shia LaBeouf a Jon Voight, ktori si spolu zahrali aj v TRANSFORMEROCH (2007) - Jon Voight na rozdiel od tejto posmesnej ulohy tentokrat ministra obrany. _________ Sigourney Weaver - (Warden Walkerová) +++ Jon Voight - (Marion Sevillo / 'Pán Sir') +++ Tim Blake Nelson - (Dr. Pendanski) +++ Shia LaBeouf - (Stanley Yelnats IV) +++ Khleo Thomas - (Hector Zeroni / 'Zero') +++ Jake M. Smith - (Alan / 'Squid') +++ Byron Cotton - (Theodore / 'Armpit') +++ Roma Maffia - (Carla Morengo) +++ Patricia Arquette - (Kathryn 'Kissin' Kate' Barlow) +++ Produkcia: Andrew Davis +++ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Až neskutočne plytký dej, na relatívnu komédiu dosť nezáživné až úplne nudné. Shia LaBeouf je vo svojej úlohe fajn ale len vďaka nenápaditému scenáru nám nemá skoro nič na vyše ponúknuť, celý film je to len také chodenie z miesta na miesto bez lepšieho momentu ani odskoky do minulosti nepôsobia tak silno ako by mali. ║Rozpočet$20milionovTržby USA $67,406,573Tržby Celosvetovo $71,406,573║ značka Disney asi predá všetko, na tak nevýrazní film slušný úspech, "až ďalšie stretnutie Jon Voighta s LaBeoufom prinieslo väčší osoh" ()

Reklama

Desperado 

všechny recenze uživatele

Riskantný pokus skĺbiť niekoľko žánrov do jedného celovečerného filmu. A pravdupovediac, neviem do akej kategórie by som tento film zaradil najviac. Skôr by sa mi hodil - rodinný. Aj keď aj to len preto, lebo vzniklo u Disneyovcov, a príbeh ktorý sa nám snaží podsunúť rozpráva detsky nostalgicky, pravda skutočnosť je taká , že to nie je ani vyslovene detský film a pravda je tiež taká , že je najmä o nich. Triky sa tu využili konečne aj na niečo iné než len na bezduchý samoúčel. Mladí a neokukaní herci, veľmi zaujímavý príbeh obalený skvelou réžiou a bohtou výpravou. Ja som sa pri jeho pozeraní cítil skvele, a myslím si, že podobne na tom bude i väčšina z vás. Pretože tento Disneyho tak trochu netradičný projekt je prakvapujúco skvelý aj bez toho , aby sa násilne vtieral, ako napríklad ich pravidelné kreslené celovečeráky. ()

Kvítek 

všechny recenze uživatele

V Dírách mě iritovala hloubka dělící dětské a dospělácké postavy. Problematičtí kopáči v táboře Zelené jezero jsou tak věrohodní a opravdoví, že se s nimi během chvíle ztotožníte. Stanley a Zero jsou ukázkovými kamarády do deště (díry) a jejich dojemné přátelství je hlavním tahounem příběhu. Dospěláci jsou na druhou stranu tak neuvěřitelně stupidní postavy, že situaci nezachrání ani jména Voight a Weaver a ku mé nevoli podkopávají zalíbení ve zbytku děje. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Typická disneyovka pro celou rodinu, takže nečekejte žádnej pornofilm (podle názvu lehce zaměnitelné). Shia tímhle začínal a vydal ze sebe solidní ukázku herectví, ale ten scénář není nic zvláštního. Má to pár dobrejch nápadů, ale taky jde vidět, jak moc to je zaměřené na dětské diváky. Má to pár špatnejch nápadů. Ze záporáků pobavili hlavně vtipnej Mr. Sir v podání Jona Voighta, kterej ale místy působil až moc disneyovsky karikaturně. Sigourney Weaver herecky nic moc, ale jsem rád, že tuto roli dali zrovna jí. Spíš je to ale taková trapárna, než aby to stálo za to... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Patricia Arquette se pro roli "Kissing Kate Barlow" musela naučit jezdit na koni. (Morien)
  • Básnička, kterou čte slečna Katherine dětem a Sam ji dokončí, je "Annabel Lee" od Edgara Allana Poea. (Morien)
  • Autor knižní předlohy a scénáře Louis Sachar se ve filmu objevil se svou ženou a dcerou ve scéně, kde Sam (Dulé Hill) prodává cibulovou šťávu. (..Lucas..)

Reklama

Reklama