Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (292)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ozova manželka Cynthia (Natasha Henstridge), bola unesená László Gogolakem, bratom hlavného záporáka z jedničky, Yanniho Gogolaka. Jimmy sa najprv zdráha opustiť svoju novú kariéru návrhára bytových doplnkov, ale keď mu na dvere zaklope partička mafiánov (ktorí Oza tajne sledovali), prebudia sa v "Tulipánovi" staré gény a gangsterská komédia sa môže rozbehnúť na plné obrátky ... Bohužiaľ už nie taká dobrá ako jednotka. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Slabší odvar parádní jedničky, ale díky Willisovi, Perrymu a obzvláště Kevinu "Lazlovi" Pollakovi a jeho přiblblé bandě je zase o zábavu dobře postaráno. Nenáročná oddychovka, která sice nepřekvapí ničím novým, ale spolehlivě pobavit by měla. Teda pokud na to nejdete koukat s tím vědomím, že to je blbost. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Blbé. Tak zoufale blbé... Málo děje, málo humoru. Hodně hysterických výlevů, křiku, grimas, trhavých pohybů, klátivé chůze, huhlání, semotamo nějaké to krkání, prdění. Herci hrají ze všech sil! Asi by jsme se tomu měli smát. Ano, toto je film pro milovníky blbých filmů. Podle honocení se jich dosti najde. - - - P.S. Ale možná je Perry bratrem Dejdara... :-P - - - Grrrr......... P.P.S. Až má člověk pocit, že se díval na nějaký nový český film... ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Alternativní začátek: Hned v prvním díle, v první společné scéně vytáhne Bruce „Jimmy“ Willis velikou zrezlou lopatu a umlátí Matthew „Oze“ Perryho osmi těžkými ranami do makovice. Co by nám takový začátek přinesl? Úlevu. Nevznikla by jedna lehce podprůměrná komedie a jeden úplně zbytečný sequel. Ano, tenhle paskvil je natolik debilní, že by scénárista zasloužil pět let natvrdo a Perry by nějakou tu ránu lopatou mohl slíznout doopravdy. Měl jsem to neuvěřitelné životní štěstí, že jsem oba „Sousedy Zabijáky“ shlédl hned po sobě. A jestli jsem předchozímu dílu dal dvě hvězdičky (číslo odpovídající počtu prsou Amandy Peet), pak ve snaze o objektivitu nemůžu druhý díl hodnotit jinak než: Dva prsy v prvním díle, žádné prsy v druhém díle…Tedy dvě mínus dvě rovná se odpad. Nakonec ale musím dát alespoň jeden bod z lítosti. Ale bylo to „o prsa“.. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Ten film som nedokázal dopozerať ani dokonca. Oproti ako-takej jednotke, je toto totálna hovadina. "Vtipné" scénky nie sú vtipné, ale úbohé a človek sa cíti miestami trápne. Inokedy vynikajúci Matthew Perry trápne šaškuje už v úvodnej scéne a Willis v zástere no comment. Film som videl asi polhodinu (viac som nezvládol), ale pochybujem, že by sa to postupne zlepšilo. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • Tetování na ruce Jimmyho Tulipána (Bruce Willis) je logo produkční společnosti. (imro)
  • Když Jimmy (Bruce Willis) nachytá Jill (Amanda Peet) s Ozem (Matthew Perry), mrští s ním o zeď a on spadne na postel. Pak mu Jimmy mává dlaní před obličejem - zda je při vědomí - a Oz má otevřené oči. V následujícím záběru je ale má zavřené. (MrAldridge)
  • Když jsou Oz (Matthew Perry) s Jill (Amanda Peet) v motelu v koupelně, tak si její vlasy dělají co chtějí - v prvním záběru je má za uchem a ve druhém zase ne... (asdfasdf)

Reklama

Reklama